Vrouwelijke geur voor relaxte meiden

Mexx heeft weer een nieuwe geur uitgebracht: Pure. Deze parfum nodigt je uit om je ware ik te laten zien en trots te zijn op waar je voor staat; jouw ideeën en jouw normen en waarden. Er is niet alleen een Pure for Her, maar ook voor Him. Kun je je liefje een bijpassende geur geven.

Meiden.blog.nl zoomt alleen in op de variant voor dames. Deze ultravrouwelijke geur is verfrissend optimistisch en heerlijk puur: het geurequivalent van ontspannen in je eigen, rustgevende spa, omringd door fluweelzachte bloemblaadjes.

De geur opent met een weelderige topnoot van granaatappel, die overgaat in een vrouwelijk hart dat bestaat uit een mix van de tedere, bloemige geur van de bijzondere tiarabloem en de puurheid van de lotusbloem. De zachte basis combineert de warmte van sandelhout met het rijke gevoel van vanille. Dit moderne, bloemige parfum met noten van hout en fruit, nodigt je uit om echte puurheid opnieuw te ontdekken.

Lees ook:Meiden.blog.nl ruikt aan nieuwe geur Chloé
Lees ook:Primark heeft leuke, vrouwelijke outfits voor WK
Lees ook:Voor meiden die de kunst van het verleiden verstaan…
Lees ook:De nieuwste Calvin Klein geur: Down Town
Lees ook:Kirsten Stewart gezicht van Balenciaga geur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>