Per ongeluk zwanger; chat voor al je vragen

Vanaf nu kan iedereen die met een onbedoelde zwangerschap te maken heeft en daar vragen over heeft chatten met Siriz. Mocht je per ongeluk zwanger zijn, dan kun je online iedere dag met je vragen terecht.

De chat is te bereiken via www.siriz.nl en elke werkdag open van 15.00 tot 17.00 uur en op maandag- en donderdagavond van 18.30 tot 20.30 uur. De chat is gratis en volledig anoniem.

De chatgesprekken zijn gericht op het verlenen van hulp en zijn eenmalig van aard. De insteek van het online gesprek is het direct verder helpen van een cliënt door de probleemsituatie te verhelderen en het geven van informatie, advies en/of ondersteuning.

Naast de chat kunnen hulpvragers nog steeds met Siriz e-mailen of bellen voor hulp. Hulplijn Siriz: 0900 – 202 10 88 (€ 0,05 p/m, 7 dagen per week, 09.00 – 23.00 uur)

Lees ook:Meisje uit Haren nodigt per ongeluk duizenden mensen uit
Lees ook:Britt en Ymke stellen vragen vanavond op tv
Lees ook:LOOkX heeft nieuwe website met chat optie
Lees ook:Zwangerschapsolie van Weleda: ook voor als je niet zwanger bent
Lees ook:Een keer per dag je mascara bijwerken met Etos 24H

1 Reacties // Reageer

One thought on “Per ongeluk zwanger; chat voor al je vragen

  1. Eva de groot

    Hoii ik ben er achter gekomen dat ik swanger ben maar ik ben nog best jong wat moet ik doen ????? Mijn vriend wil het graag houden maar dat komt nu wel even niet uit wat moet ik doen !???? Tell my

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>