Review Sally Hansen Bridal collection

De nagellak van Sally Hansen is al vaker voorbij gekomen op meiden.blog. Het zijn hele fijne nagellak met onwijs veel verschillende kleuren. De eerste nagellak die op de markt kwam, was de nagelharder. Vandaag lees je alles over de nieuwe bridal collectie. De kleuren zijn in ieder geval heel erg tof.
De kleuren die ik heb mogen ontvangen zijn zilver (glitterachtig) en beige. De zilvere kleur is ook echt zilver. Het is niet doorzichtig met zilver stukjes, nee het is echt een mooie volle kleur. Deze heb ik als eerste opgehad en ongeveer een week bijgehouden. De nagellak is heel makkelijk aan te brengen omdat de kwast heel breed is. Het bedekt dus direct je hele nagel. Dit geldt voor beide kleuren.

Momenteel heb ik andere nagellak op van Sally Hansen en het fijnste aan alle nagellak vind ik dat ze zolang meegaan en blijven zitten. Bij mij blijft de kleur bijna een week tot anderhalve week gewoon echt goed zitten. Af en toe is er een klein stukje af van de rand maar dan kun je zo zo bij lakken. Dat is ook met de nieuwe kleuren van de bridal collection. De kleuren zijn heel licht, maar onwijs stralend. Ik vind het echt een plaatje om naar te kijken.

De nagellak blijft zolang zitten dat ik het er echt af moest proberen te poetsen met nagellak remover. Dat is voor mij wel een pluspunt, want dat betekent dat de nagellak wel tegen een stootje kan. Als ik de nagellak op heb dan voelt het echt alsof ik naar een feestje ga. Ik vind de kleuren heel erg mooi en ben ook fan van deze nieuwe collectie.
image1 (1)
image2

Lees ook:Sally Hansen bridal collection
Lees ook:Review nagellak Sally Hansen
Lees ook:Review: Sally Hansen crème de la crème
Lees ook:Sally Hansen nagellak vier de lente
Lees ook:Nieuw NYC Smooth collection

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>