Rubriek: nieuwtje

MainStreet krijgt fanfictieboek

Voor alle fans van MainStreet is er goed nieuws. Uitgeverij Kluitman presenteert het eerste fanfictieboek over de populaire boyband MainStreet. Nils, Daan, Owen en Rein zijn vanaf 16.00 van de partij om het eerste exemplaar in ontvangst te nemen bij Broese Boekverkopers in Utrecht. Fans kunnen het boek MainStreet – een onverwacht spannende vakantie, laten

Lees verder...

Tea bar introduceert nieuwe thee

De herfst heeft zijn intrede al gemaakt. Dat betekent koudere dagen, regen, vallende blaadjes en natuurlijk heerlijk in bed thee drinken. Of op de bank, of het werk. Anyway. Thee drinken kan gewoon altijd. Tea Bar heeft drie nieuwe heerlijke winterse theesmaken. Voor en tijdens de feestdagen.

Lees verder...

De Schoen6daagse gaat van start

Dit is een oproep aan alle meisjes die verslaaaaafd zijn aan schoenen. Van 20 t/m 26 oktober shop je jouw nieuwe schoenen namelijk met flinke korting. Het grootste schoenenevenement van Nederland, de Nationale Schoen6daagse, gaat van start. Aan alle shopaholics wordt opgeroepen om morgen op het Schouwburgplein in Rotterdam mee te spelen met het dobbelspel.

Lees verder...

5000e aflevering GTST staat centraal in ‘Life 4 You’

  Goed nieuws voor alle GTST-fans. De langstlopende televisiesoap van de Nederlandse televisie, staat aankomende zondag centraal in ‘Life 4 You’ van Carlo en Irene. De vijfduizendste aflevering komt eraan en dat is een reden voor feest. Acteurs Ferry Doedens (Lucas Sanders) en Oscar Aerts (Vincent Muller) zullen al stiekem vast wat verklappen over de

Lees verder...

Extra concert Violetta in Rotterdam

Wauw! De verkoop van de kaarten van Disney’s Channel Violetta Live, ging zo goed dat er een tweede concert komt. Het idool is zo populair dat er een extra concert komt. Op 11 maart treedt ze maar liefst twee keer op in Nederland. De eerste show begint om 14.00 en de originele show start om

Lees verder...

Getest: Oriflame nagelverzorgingsproducten The ONE

Je kon al eerder lezen over de nieuwe lijn van Oriflame. The ONE is een complete lijn met nagelverzorgingsproducten voor gezonde, sterke en mooie nagels. Speciaal voor meiden.blog zijn de verzorgingsproducten getest. Kijk snel mee, want niet iedereen is geboren met geweldige lange en sterke nagels. 

Lees verder...

Meiden scoren beter dan jongens

Vaak roepen jongens wel dat ze beter en stoerder zijn, maar wat blijkt. Meiden scoren beter op het middelbaar onderwijs dan jongens. Meiden zitten vaak op een hoger onderwijsniveau dan de Cito-toets eigenlijk aangeeft. Goed nieuws dus ladies.       

Lees verder...

Nieuwe film van John Green

Na het grote succes van The Fault in Our Stars wordt ook het boek Paper Towns van John Green verfilmd. John Green twitterde afgelopen dinsdag dat hij een erg spannende mededeling had. Model Cara Delevigne krijgt de hoofdrol.      

Lees verder...

No make-up day

Ja, make-up verbergt onzuiverheden en ja we lijken er soms wat minder moe door maar echte schoonheid creëer je niet door het dragen van make-uo. Ook al klinkt het heel cliché, echte schoonheid zit van binnenin. Je bent pas echt mooi als je gewoon een geweldige uitstraling hebt, of fel groene, blauwe of bruine ogen

Lees verder...

iPhone jurk van Elie Tahari

Apple heeft twee nieuwe modellen van de iPhone 6 gepresenteerd. Daarnaast werd er ook een nieuw horloge op de markt gebracht. Maar designer Elie Tahari heeft wel iets heel bijzonders ontworpen. Hij maakte namelijk een iPhone jurk gebaseerd op de iPhone 6.

Lees verder...

GOSH lanceert nieuwe wintercollectie

Na de zomercollectie van GOSH volgt er natuurlijk ook een wintercollectie. De nieuwe wintercollectie bevat veel herfstachtige kleuren zodat je ook opvalt tijdens die ene regenachtige dag. Speciaal om jullie een kijkje te geven in de nieuwe collectie zullen de verschillende producten getest verschijnen deze weken. Dus houd het in de gaten.

Lees verder...