Rubriek: Poll

Lalala, kies je feestthema

Met de donkere, sombere maanden voor de deur, is er maar een optie: maak het leven leuk voor jezelf! Feestjes doen het altijd goed, omdat er drank, muziek en vrolijke mensen in overvloed zijn. En het wordt helemaal leuk als er een thema aan de fuif verbonden is.

Lees verder...

Heb jij een bijbaantje?

Tja, je moet iets doen om die nieuwe spijkerbroek te bekostigen, want alleen die studiefinanciering zet natuurlijk geen zoden aan de dijk…

Lees verder...

Wat vinden we van de ‘mierenpanty’?

Krioelende mieren op je benen… het lijkt Fearfactor wel! In dit geval is het een fashion statement, het betreft namelijk een panty. Als je interesse hebt in deze panty, wees er snel bij, want hij is verkrijgbaar in gelimiteerde oplage!

Lees verder...

In welke tas sleep jij je boeken mee?

Natuurlijk geniet je eerst van je welverdiende vakantie, maar daarna moet je weer aan de bak. En aankopen doen,  bijvoorbeeld schoolspullen en een tas.

Lees verder...

Met wie ga jij op vakantie?

Eindelijk staat de vakantie weer voor de deur, lang leven de zon, zee en strand! Met wie deel jij deze zomervreugde?

Lees verder...

De Bootbag: hot or not?

Stel: je gaat naar een feestje. Dan neem je het liefst make-up, je mobieltje, huissleutels en ook een borstel en mini deo mee. Maar ja, dat past natuurlijk nooit in je zak. De oplossing: een tasje dat je aan je laars of jeans kunt hangen.

Lees verder...

Ruil je hem in voor een voetballer?

Uit onderzoek blijkt dat een op de vier vrouwen hun partner zo inruilt voor hun favoriete voetballer. Vooral Robin van Persie gooit hoge ogen bij vrouwen; hij wordt gezien als de meest sexy man uit het Nederlands elftal. En jij? Biecht op!

Lees verder...

Eten is voor mietjes?

Kledingketen Urban Outfitters heeft de verkoop van een T-shirt stopgezet. Het grijze kledingstuk met de opdruk ‘Eat less’ is uit de webshop verwijderd. Het shirt zou een verkeerde boodschap overbrengen op (jonge) meisjes. Persoonlijk vind ik het wat overdreven: er staan toch wel heftiger boodschappen op kleding?

Lees verder...

Wat zijn jouw Q-day plannen?

Het Oranjefestijn komt weer in zicht: eerst Koninginnedag en ruim een maand later begint het WK. First things first: heb jij al plannen voor Koninginnenacht & dag?

Lees verder...

Tuttebellerige hond in roze jurk

Vandaag zag ik er weer een over straat drentelen: een klein hondje in een pakje. Het beestje in kwestie was gehuld in een gewatteerd jasje en had het waarschijnlijk heerlijk warm. Toch staat het vaak ook best zielig: zo’n hondje dat door de verkleedkist is gesleept. Jurkjes, kroontjes, sjaaltjes: voor sommige eigenaren kan het niet

Lees verder...