Rubriek: Agenda

Beauty experience Glamour in de Bijenkorf

Glamour organiseert van 28 november tot en met 1 december het Glamour Beauty Festival in alle filialen van de Bijenkorf. Een feestelijk event vol fantastische acties en aanbiedingen. Tijdens het Beauty Festival verandert je bezoek aan de Bijenkorf – op vertoon van het decembernummer van Glamour – in één grote beauty experience.

Lees verder...

MEIDEN Live! Winter Wonderland 2013 komt eraan!

MEIDEN Live! Winter Wonderland 2013 komt eraan! Het programma is rond! Op zondag 24 november organiseert het populaire meisjesblad voor meisjes van 9 tot 15 jaar een groots, winters evenement. Het vindt plaats in De Broodfabriek in Rijswijk en wordt hét feestje voor hippe beautyqueens en fashionista’s in de dop.

Lees verder...

Flirty Thirty: festival over vrouwenrechten.

zaterdag 5 oktober zal er in Amsterdam een festival plaatsvinden over de rechten van meisjes en vrouwen. De organisatie hierachter is Mama Cash, dit goede doel zet zich al 30 jaar wereldwijd in voor deze rechten. Om hun 30-jarige inzet te vieren hebben ze dit festival, Flirty Thirty genaamd, in het leven geroepen. Meiden.blog.nl zal

Lees verder...

Glamour trapt modeseizoen af met Bas Kosters

Fashion magazine Glamour trapt morgen, op 28 september het nieuwe modeseizoen af met de herfst-winter editie van National Glamour Day & Night. Dit is hét shopping event van Nederland waar je met minimaal 20 procent korting bij allerlei bekende winkels kunt shoppen. Nieuw dit jaar is een Pop Up Party hosted by Bas Kosters.

Lees verder...

Het is weer tijd voor Drie Dwaze Dagen Bijenkorf

Blokkeer woensdag 2, donderdag 3 en vrijdag 5 oktober in je agenda. Het is namelijk tijd voor de dertigste editie van de Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf. Halina Reijn en een zwarte panter staan centraal in de Drie Dwaze Dagen-campagne met het thema ‘Laat het beest in je los’.

Lees verder...

Fashion Event 20 en 21 september in Martiniplaza Groningen

In tijden van crisis aan elke koffietafel dezelfde klacht: “Alles is zo duur!”. Tegelijkertijd geven mensen wereldwijd meer geld uit aan ‘kleding’ en ‘uiterlijk’ dan ooit tevoren. Peperdure topmerken geven je precies de uitstraling die bij je past, maar zijn voor menigeen onbetaalbaar geworden. Daar dachten de organisatoren van Fashion Event 2013 anders over, toen

Lees verder...

Pluk de Nacht in Amsterdam, Den Haag en Arnhem

Als de zon ondergaat in de zomer betekent dat maar één ding: tijd voor Pluk de Nacht! Iedere zomer laat Pluk de Nacht het Nederlandse publiek kennismaken met de beste (inter-)nationale, eigenwijze en onverwachte, nog niet eerder vertoonde art house films, documentaires en shorts. Het grootste openlucht filmfestival van Nederland bestaat dit jaar 10 jaar

Lees verder...

Donderdag High Fashion in de Haagse binnenstad

ShoppingNight Den Haag torent boven alles uit. Dit jaar letterlijk, want morgen op donderdagavond 27 juni wordt de mode vanaf twee metershoge pashoktorens aan het publiek getoond. De vijfenhalve meter hoge torens vormen een spectaculair onderdeel van het programma van ShoppingNight Den Haag. Een avond vol aanbiedingen en entertainment waarbij de winkels tot middernacht geopend

Lees verder...

GTST Live event dit jaar vanuit studio’s Endemol Amsterdam

Na het succes van de voorgaande edities van het ‘GTST Live’ event vinden er ook deze zomer weer nieuwe shows plaats, gepresenteerd door Peter van der Vorst. Dit jaar speelt het spektakel zich af vlakbij de set waar de populaire RTL 4-serie dagelijks wordt opgenomen: de ‘GTST’ studio’s van Endemol in Amsterdam.

Lees verder...

ConFashions tijdens ShoppingNight 2013 Den Haag

Een beetje shopaholic mag de leukste zomernacht van Nederland niet missen. Op 27 juni 2013 is het in de Haagse binnenstad weer tijd voor winkelen tot middernacht met unieke modeshows, make-overs en vooral héél veel fijne kortingen. Zet ‘m dus snel in je agenda en plan een dagje met vriendinnen naar Den Haag.

Lees verder...

Beautygloss pakt uit met een spectaculaire party

Stijlicoon Audrey Hepburn verkondigde het al: ‘Happy girls are the prettiest!’ En met deze slogan organiseert Mascha Feoktistova, beautyqueen van de immens populaire blog Beautygloss.nl na het overweldigende succes uit 2012, in samenwerking met My Greatest Party en Bellevents, wederom een Beautygloss Party! Op 27 april barst het feest los!

Lees verder...