Review Adidas

Je kon van de week al alles lezen over de nieuwe deodorant van Adidas. Ik heb hem nu anderhalve week intensief gebruikt en ik moet zeggen dat het een van de fijnste deo’s is die ik heb gehad. Ik gebruik hem vooral voordat ik naar het werk ga of als ik ga sporten. De laatste tijd sport ik iets minder intensief, maar dat neemt niet weg dat de deo zijn werk niet goed doen. Ik vind hem in ieder geval erg fijn in gebruik.
Ik heb het tot nu toe nog bijna elke dag gebruikt. De deodorant geeft mij en heel fris gevoel. De geur kan ik niet direct omschrijven maar het ruikt heel fris, niet fruitig en dat vind ik erg fijn. Ik ben namelijk niet zo’n groot voorstander van allerlei fruitige geuren omdat dat mij vaak niet voldoende bescherming geeft.

Tijdens het sporten doet de deodorant echt goed zijn werk. Zodra ik de deodorant opspuit ruik ik hem heel even en dan is de geur aanwezig, maar niet overheersend. Tijdens het sporten merk ik dat ik af en toe een beetje van de deodorant ruik. Dat is dus nieuw aan de formule. Lees hieronder de werking:

‘In de sportschool of bij een stressvolle werkdag altijd voor de juiste bescherming. De climacool ‘high-strength’ technologie bevat frisse capsules die door beweging geactiveerd worden. Als je dag drukker wordt, zorgen wrijving en transpiratie ervoor dat de capsules uit de spray op je huid openbarsten om je een nieuwe boost aan frisheid te geven zodat je de hele dag door kan gaan. De verfrissende geur die direct ontstaat, is afkomstig van het contrast tussen de vrije oliën in de formule en de citrusgeur die vrijkomt door het openbarsten van de capsules.’

Dit is zeker waar, ik heb nu een aantal keer gemerkt dat ik na een tijdje weer fris ruik ondanks dat ik wel druk bezig ben. Daarnaast is de geur dus niet overdreven zoals ik al eerder aangaf. Dat vind ik zelf erg prettig, want ik voel me wel fris en fruitig, maar het is niet overdreven aanwezig. Ook al ben ik de hele dag bezig, ik hoef tussendoor niet bij te sprayen omdat deze deodorant bijna 48 uur werkt. Ideaal dus als je een druk leven leidt.

De verpakking van de nieuwe Adidas geur is echt super mooi. Een frisse witte kleur met het logo van Adidas op de voorkant. Het lichtblauwe golfje doet mij meteen aan een nieuwe sportoutfit denken. Ik ben in ieder geval fan van de deo en sleep hem momenteel overal mee naartoe. Hij zit standaard in mijn tas.
deo adidas

Lees ook:Adidas Climacool anti-perspirant
Lees ook:Review Art Deco
Lees ook:Review: Sensual body spray
Lees ook:Review Kruidvat Bodylotion Silk
Lees ook:Review: douglas naturals gezichtsserum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>