Sally Hansen bridal collection

Misschien is het nog wat vroeg om aan je bruiloft te denken, maar als het dan zover is wil je er vast en zeker top uitzien. Natuurlijk mogen je nagels dan niet ontbreken. Sally Hansen het nummer 1 make-up merk in Amerika komt daarom met een te mooie nieuwe collectie nagellak. De bridal collection. Met prachtige frisse en bling kleuren.
De bridal collection bevat momenteel zes nieuwe mooie kleuren. Of je nou in wit, lichtroze of een andere pastelkleuren trouwt voor elke jurk is er een nagellak. In het nagellakflesje zitten zeven voordelen: het is een vitaliserende groeistimulerende behandeling, een nagelverharder, een base coat, een professionele salonkleur en een waanzinnige top coat met gelachtige glans plus de nagellak is chip-proof. Dit heb ik zelf al ondervonden, maar de review lees je in de volgende post.

De Bridal collection is vanaf half juli 2015 verkrijgbaar bij Ici Paris XL en DA. De adviesverkoopprijs is € 10,99. Er zijn drie verschillende kleuren roze, lichtblauw, zilver met glitters en mooie beige.

SH Complete Salon Manicure 510 Bride 'n Joy SH Complete Salon Manicure 530 I Do Blue SH Complete Salon Manicure 520 Bridal Bling

Lees ook:Review Sally Hansen Bridal collection
Lees ook:Sally Hansen nagellak vier de lente
Lees ook:Review nagellak Sally Hansen
Lees ook:Review: Sally Hansen crème de la crème
Lees ook:Nieuw NYC Smooth collection

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>