Rubriek: Movies & TV

Finale Expeditie Robinson 18 december

Achttien bekende Nederlandse streden afgelopen seizoen om de titel van winnaar Expeditie Robinson 2014. Aanstaande donderdag is de ontknoping te zien bij RTL 5. Nadat de kandidaten 32 dagen op drie verschillende Filipijnse eilanden hebben gezeten weten we wie de titelin de wacht sleept. Is het Kay, Ferry of toch Krystl?

Lees verder...

Sex Academy van start bij RTL5

Maar liefst 49% van de Nederlanders wil een spannender seksleven. Dames en nu ook heren, 4 op de 10 vrouwen geniet niet van seks. En 63% van de mannen zou vaker seks willen. Kortom het seksleven gaat niet altijd over rozen en kan best een boost gebruiken. In het nieuwe programma ‘Sex Academy’ gaan zes

Lees verder...

Interview Danny Boom, winnaar SYTYCD

Het grote publiek kent de sympathieke Rotterdamse Danny Boom van het populaire dansprogramma So You Think You Can Dance. Na een zinderende finale werd hij in december 2013 verkozen tot Beste Danser van Nederland en België. In eerste instantie wilde de jonge Danny voetballer worden, hij werd op zijn 12e namelijk al gescout door Excelsior,

Lees verder...

BNN zoekt nieuw talent

Heb jij altijd al op tv willen verschijnen? En ben je dol op acteren en presenteren? Dan is dit misschien wel wat voor jou. BNN zoekt nieuw talent. Ben jij de nieuwe Geraldine Kemper? Bij BNN gaat het niet om ervaring, maar om talent. BNN moet namelijk in je DNA zitten.

Lees verder...

Tap Factory komt naar Nederland

De Rotterdamse danser Danny Boom (22) sleepte tijdens So Think You Can Dance meteen een Golden Ticket in de wacht. Hij bleef bij internationale producten niet onopgemerkt. Hij werd gevraagd om de crew van Tap Factory Nederland te versterken. In December voegt hij zich bij de cast van deze show. Je kunt kaartjes winnen voor

Lees verder...

Taylor Swift en Keds zetten samenwerking voort

Keds en Taylor Swift zetten de samenwerking voort met een nieuwe limited edition sneaker: de Sneaky Cat Champion. De sneaker is ontworpen om het nieuwe album ’1989′ van Taylor Swift te vieren. Het album wordt op 27 oktober gelanceerd. Sinds 2013 ontwerpt Taylor al samen met Keds twee keer per jaar een eigen collectie.  

Lees verder...

5000e aflevering GTST staat centraal in ‘Life 4 You’

  Goed nieuws voor alle GTST-fans. De langstlopende televisiesoap van de Nederlandse televisie, staat aankomende zondag centraal in ‘Life 4 You’ van Carlo en Irene. De vijfduizendste aflevering komt eraan en dat is een reden voor feest. Acteurs Ferry Doedens (Lucas Sanders) en Oscar Aerts (Vincent Muller) zullen al stiekem vast wat verklappen over de

Lees verder...

Extra concert Violetta in Rotterdam

Wauw! De verkoop van de kaarten van Disney’s Channel Violetta Live, ging zo goed dat er een tweede concert komt. Het idool is zo populair dat er een extra concert komt. Op 11 maart treedt ze maar liefst twee keer op in Nederland. De eerste show begint om 14.00 en de originele show start om

Lees verder...

Kaartverkoop concert Violetta start 3 oktober

Violetta, in het echt geheten Martina Stoessel, komt naar Nederland. Martina is bekend van de Disney Chanelle hitserie Violetta. Ze komt op 11 maart 2015 naar Nederland om hier een concert in Ahoy te geven. De kaartverkoop start vrijdag 3 oktober om 19.00 via Ticketmaster Nederland.    

Lees verder...

Julia wint Junior Songfestival

Het Junior Songfestival 2014 heeft een nieuwe winnaar. Afgelopen zaterdagavond werd het gewonnen door Julia. Met haar liedje ‘Alround’ ging zij als favoriet de finale in. Julia kreeg van beide jury’s 12 punten.    

Lees verder...

Twitter interview met John Green

John Green de schrijver van het boek The Fault in Our Stars gaf afgelopen week een interview via Twitter. Om 00.00 precies konden genodigden zijn of haar brandende vraag afvuren op de schrijver. Meiden.blog was een van de genodigden. Uit de vragen kwamen een paar leuke weetjes en antwoorden voort.  

Lees verder...

Nieuwe film van John Green

Na het grote succes van The Fault in Our Stars wordt ook het boek Paper Towns van John Green verfilmd. John Green twitterde afgelopen dinsdag dat hij een erg spannende mededeling had. Model Cara Delevigne krijgt de hoofdrol.      

Lees verder...

Vijf bijdehante en eigenzinnige dienstmeisjes in Beverly Hilss

De makers van de hitserie ‘Desperate Housewives’ hebben een nieuwe topproductie gemaakt die vanaf vandaag te zien is op TLC: Devious Maids. De even komische als ontroerende serie draait om het leven van vijf Latijns-Amerikaanse dienstmeisjes die werken voor de rijke jetset van Beverly Hills.

Lees verder...