Kruidvat make-up actie weekend 24 tot 26 juli

Aankomend weekend kun jij weer helemaal losgaan. En dan bedoel ik niet met uitgaan, maar met shoppen. Want Kruidvat heeft het weekend van 24, 25 en 26 juli een te gave actie. Ze hebben drie dagen lang 1+1 actie op alle make-up merken. Wow. Dus streep dit weekend vast aan in je agenda, markeer het of plak stikkers, want deze actie wil je toch niet missen?
Dus op alle make-up merken 1+1 voordeel? Dat is dus heel fijn, voor als je jouw make-up voorraad weer wil aanvullen. Van NYC, en Essence tot GOSH en L’oreal. Dus kom vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 jullie shoppen in de winkel of op Kruidvat.nl. De actie loopt alleen in het weekend.
Make-upactie Kruidvat

Lees ook:Zomercliff GTST stijgt tot ongekende hoogte (5 juli!)
Lees ook:One Direction make-up: van lippenstift tot nagellak
Lees ook:Goedkope vintage te koop dit weekend in Amsterdam!
Lees ook:Nieuwe producten Kruidvat ontdekt tijdens Beauty Event
Lees ook:Review Kruidvat Bodylotion Silk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>