Will.i.am onthult nieuwe versie #Thatpower

will.i.am onthult een nieuwe, nog nooit vertoonde versie van zijn wereldwijde hit #ThatPower. De wereldberoemde muzikant, producer en bandlid van The Black Eyed Peas zorgt met de remix voor een waar audiovisueel spektakel, door met drie exemplaren van de Lexus NX door een gigantische muziekbalk van lasers en lichten te navigeren. Hieronder kun je het nieuwe filmpje bekijken.

De opnames vonden plaats op een verlaten landings- en startbaan nabij Madrid, die was voorzien van meer dan 350 bewegings- en audiogevoelige lasers en lichten. Grote uitdaging voor will.i.am was, om met behulp van de drie exemplaren van de Lexus NX, met de goede snelheid en ritme, de juiste beats te produceren en zo de track te laten ontstaan.

Lees ook:Laura Ponticorvo over Because I Am A Girl: Knock Out!
Lees ook:Laura Ponticorvo wint boksfinale Because I am a Girl: Knock out!
Lees ook:Justin Bieber en will.i.am maken nummer; bekijk de videoclip
Lees ook:SIS by Spijkers en Spijkers: ‘I am in training, don’t kiss me’
Lees ook:Pharell William’s nieuwe parfum: G I R L

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>