Rubriek: sterren

Finale Expeditie Robinson 18 december

Achttien bekende Nederlandse streden afgelopen seizoen om de titel van winnaar Expeditie Robinson 2014. Aanstaande donderdag is de ontknoping te zien bij RTL 5. Nadat de kandidaten 32 dagen op drie verschillende Filipijnse eilanden hebben gezeten weten we wie de titelin de wacht sleept. Is het Kay, Ferry of toch Krystl?

Lees verder...

Interview Danny Boom, winnaar SYTYCD

Het grote publiek kent de sympathieke Rotterdamse Danny Boom van het populaire dansprogramma So You Think You Can Dance. Na een zinderende finale werd hij in december 2013 verkozen tot Beste Danser van Nederland en België. In eerste instantie wilde de jonge Danny voetballer worden, hij werd op zijn 12e namelijk al gescout door Excelsior,

Lees verder...

Britt Dekker: “Het presenteren van zo’n groot programma, had ik nooit durven dromen!”

Aanstaande zaterdag gaat ‘Het Beste Idee van Nederland’ van start op SBS6. Dit programma wordt gepresenteerd door Jochem van Gelder en Britt Dekker. Speciaal voor meiden.blog was Tessa Liebrand bij de première en heeft ze Britt vragen kunnen stellen. Britt vertelt over de samenwerking met Jochem, haar bekendheid, haar toekomstplannen en haar levensmotto!

Lees verder...

Tap Factory komt naar Nederland

De Rotterdamse danser Danny Boom (22) sleepte tijdens So Think You Can Dance meteen een Golden Ticket in de wacht. Hij bleef bij internationale producten niet onopgemerkt. Hij werd gevraagd om de crew van Tap Factory Nederland te versterken. In December voegt hij zich bij de cast van deze show. Je kunt kaartjes winnen voor

Lees verder...

5000e aflevering GTST staat centraal in ‘Life 4 You’

  Goed nieuws voor alle GTST-fans. De langstlopende televisiesoap van de Nederlandse televisie, staat aankomende zondag centraal in ‘Life 4 You’ van Carlo en Irene. De vijfduizendste aflevering komt eraan en dat is een reden voor feest. Acteurs Ferry Doedens (Lucas Sanders) en Oscar Aerts (Vincent Muller) zullen al stiekem vast wat verklappen over de

Lees verder...

Extra concert Violetta in Rotterdam

Wauw! De verkoop van de kaarten van Disney’s Channel Violetta Live, ging zo goed dat er een tweede concert komt. Het idool is zo populair dat er een extra concert komt. Op 11 maart treedt ze maar liefst twee keer op in Nederland. De eerste show begint om 14.00 en de originele show start om

Lees verder...

Kaartverkoop concert Violetta start 3 oktober

Violetta, in het echt geheten Martina Stoessel, komt naar Nederland. Martina is bekend van de Disney Chanelle hitserie Violetta. Ze komt op 11 maart 2015 naar Nederland om hier een concert in Ahoy te geven. De kaartverkoop start vrijdag 3 oktober om 19.00 via Ticketmaster Nederland.    

Lees verder...

Julia wint Junior Songfestival

Het Junior Songfestival 2014 heeft een nieuwe winnaar. Afgelopen zaterdagavond werd het gewonnen door Julia. Met haar liedje ‘Alround’ ging zij als favoriet de finale in. Julia kreeg van beide jury’s 12 punten.    

Lees verder...

Essence ‘Rock out’ make-up lijn

Meer goed nieuws over het make-up merk Essence. Omdat het de officiele sponsor is van de MTV European Music Awards, lanceert Essence tussen half oktober en eind november de trend edition ‘Rock Out’. Speciaal voor een ‘rocking’ night.

Lees verder...

Nieuwe film van John Green

Na het grote succes van The Fault in Our Stars wordt ook het boek Paper Towns van John Green verfilmd. John Green twitterde afgelopen dinsdag dat hij een erg spannende mededeling had. Model Cara Delevigne krijgt de hoofdrol.      

Lees verder...