Rubriek: Boys

Mannen om van te dromen..

Het is weer maandag, het herfst weer heeft zijn intrede gemaakt en je weet niet hoe je deze week door moet komen.. Ja meiden, daar hebben we allemaal wel eens last van. En vooral nu de dagen ook nog eens korter worden verlang je toch naar het strand, de zee en hot looking guys? Daar

Lees verder...

Daten met Robin van Persie, Daley Blind en Wesley Sneijder

Het WK is vanavond gestart. Met welke ogen kijken single meiden hier eigenlijk naar? Wat blijkt Robin van Persie is met een ruime meerderheid (39 procent) verkozen als leukste voetballer van Nederland. Op een tweede plek eindigde Daley Blind met 28 procent. Wesley Sneijder en Klaas-Jan Huntelaar delen een derde plaats met 23 procent. Jean-Paul

Lees verder...

Sacha Visser iedere dag op tv met WK Zappsport

Vanaf morgen zendt de TROS iedere dag vanuit Brazilië ‘WK Zappsport’ uit. Presentator Ron Boszhard volgt het Nederlands elftal op de voet en brengt de laatste en meest verrassende voetbalnieuwtjes. Ook voert hij bijzondere en hilarische gesprekken met onze Oranje-toppers en test hij de sportiviteit van de spelers met allerlei uitdagingen en leuke spelletjes. Terwijl

Lees verder...

MainStreet: één in boyband Top 17 Coen en Sander

MainStreet staat op nummer 1 in de Boyband Top 17 van Coen en Sander! Vanmiddag vanaf 16.00 uur kun je genieten van alle nummers van Boybands. Zo komen ook One Direction en B-Brave voorbij, net als Backstreet Boys, Take That, Westlife en 5ive.

Lees verder...

Nieuw geurtje One Direction half mei verkrijgbaar

De reacties op de eerste geur van One Direction waren fenomenaal. Zo groots, dat vele fans de vraag hebben gesteld; wanneer komt er een nieuwe geur? Voor al deze trouwe fans hebben de jongens van de populaire boyband een Special Edition ontwikkeld. Vanaf half mei is deze exclusief verkrijgbaar bij Parfumerie Douglas.

Lees verder...

Turner Jeffrey Wammes ook in Sterren Springen

Naast Olympisch schaatskampioen Koen Verweij, doet ook turner Jeffrey Wammes mee aan Sterren Springen. Het nieuwe seizoen is vanaf zaterdag 5 april te zien bij SBS6 en wordt gepresenteerd door Kim-Lian van der Meij en Gerard Joling.

Lees verder...

Knappe schaatser Koen Verweij in Sterren Springen

Olympisch schaatskampioen Koen Verweij springt van de duikplank in Sterren Springen. De knappe schaatser is één van de zestien Sterren die vanaf 5 april te zien is in Sterren Springen bij SBS6. De presentatie van de zaterdagavondshow is in handen van Gerard Joling en Kim Lian van der Meij.

Lees verder...

Ruud Feltkamp reporter backstage bij The Hit

Ruud Feltkamp neemt online de backstage presentatie van The Hit voor zijn rekening. Dennis Weening presenteert het RTL 5 programma dat op zondag om 20.00 uur wordt uitgezonden. Verder werken er zestien bekende artiesten mee, waaronder Sandra van Nieuwland, Xander de Buisonjé, Niels Geusebroek, Ben Sauders, Sabrina Stark en Sidney Samson met Eva Simons, mee

Lees verder...

Check: de wassenbeelden van One Direction

Gister kon je hier al lezen dat One Direction naar Nederland komt. Deze lekkere boys zijn vanaf begin juni drie maanden te zien in Madame Tussauds Amsterdam. Wij hebben alvast een foto van de wassenbeelden van de heren.

Lees verder...

One Direction komt naar Nederland; in Madame Tussauds Amsterdam

Vandaag is officieel bekend geworden dat alle vijf leden van de extreem populaire band One Direction naar Amsterdam komen. In was welteverstaan. Na Londen, New York, Sydney en Tokyo zullen ze begin juni voor drie maanden in Madame Tussauds Amsterdam te bewonderen zijn, waarna ze weer verder gaan op hun Tussauds wereldtournee.

Lees verder...