Rubriek: Internet

Nagefloten worden? Nee liever niet

Nagefloten worden? Ja dames het gebeurt nog steeds en ik denk dat het de meeste van ons wel eens is overkomen. Niet altijd leuk natuurlijk. Heel veel mannen snappen niet dat het respectloos is. Michelle Alexander wist daar wel raad mee.

Lees verder...

Rubriek: de leukste Instagram accounts

Elke week wordt er in deze rubriek aandacht besteed aan de leukste Instagram accounts. Er worden vier accounts uitgelicht die de moeite waard zijn om te bekijken of te volgen. Zo heb je elke week volop inspiratie. Deze week zijn er weer vier leuke accounts die je niet mag missen.      

Lees verder...

Vrouwen bepalen massaal de restaurantkeuze

Uit het reserveringssysteem van Couverts blijkt dat 62% van de gebruikers vrouw is: het is dus de vrouw die een restaurant, eetcafé of brasserie uitzoekt en een tafel reserveert. Daarnaast is opvallend dat 71% van de etentjes tijdens kantooruren wordt gereserveerd. De meeste reserveringen vinden plaats op woensdag (21%).

Lees verder...

Single in Stijl met Sanne Tummers

Wist jij dat ons landje ongeveer 2,8 miljoen singles telt? En let op, de verwachting voor 2025 is een stijging tot ruim 3 miljoen. Dat vertelt onderzoeksbureau CBS en hiermee staan we in de top 10 van de West Europese landen met het hoogste aandeel singles. Niks zielig of eenzaam, want Sanne Tummers uit Maastricht

Lees verder...

Interview met Pauline Weuring van Uit Paulines Keuken

Pauline Weuring, foodie in hart en nieren, begon in 2010 een foodblog. Nu, vier jaar later, is haar blog een van de best bezochte blogs in Nederland en heeft ze een app op de markt gebracht. Een impressie over haar blog en de app heb je al kunnen lezen op meidenblog. Speciaal voor Meiden.blog.nl heeft

Lees verder...

Fashion tips van Danie Bles in videoblog

Fashion- en celebrity stylist Danie Bles start vandaag met haar videoblog op entertainmentplatform BIG Entertainment. Twee keer per week geeft ze op geheel eigen wijze modetips aan vrouwen in anderhalve minuut.

Lees verder...

De nieuwe app van Uit Paulines Keuken

Houd je van lekker eten en ben je dol op bakken en koken? Dan is de nieuwe app van Uit Paulines Keuken echt iets voor jou. Pauline Weuring startte in 2010 met haar foodblog over eten en andere culinaire inspiratie. Naast haar goedlopende blog heeft ze nu ook een app op de markt gebracht. Hier

Lees verder...

Waan je op het onbewoonde Robinson-eiland met app

Heb jij niet genoeg aan de afleveringen van ‘Expeditie Robinson’? Goed nieuws, met de nieuwe Facebook-applicatie krijg je een kijkje achter de schermen. De app biedt de mogelijkheid om het onbewoonde eiland in het tropische Maleisië te doorkruisen alsof men er zelf daadwerkelijk is gestrand.

Lees verder...

Wereldse verrassing lifestylelabel worldly treasury

Het lifestylelabel worldly treasury blijft groeien. Naast sieraden kun je er nu ook terecht voor bijzondere wenskaarten, fijne stationery en meer ‘little things with big meanings’. Alles is handgemaakt, kost niet meer dan 20 euro en kan worden verzonden in een envelop. Nieuw: de verrassend leuke worldly treasury surprise set!

Lees verder...

Huis van Belle voor christelijke tienermeiden een jaar online

Het eerste online magazine voor christelijke tienermeiden ‘Huis van Belle’ bestaat bijna een jaar. De site wordt inmiddels druk bezocht en is voor veel meiden een plek waar ze hun vragen kwijt kunnen en andere meiden kunnen ontmoeten. Dit jaar staan er nieuwe plannen op stapel.

Lees verder...