Rubriek: Recepten

How to: krentenbolletjes maken

Wat is er nou lekkerder dan ‘s morgens opstaan en de geur van vers brood ruiken? Juist, eigenlijk bijna niets. Deze krentenbolletjes zijn dan ook perfect voor de zaterdag- of zondagochtend. Iris Kouwen, is een echt bak koningin en maakte deze heerlijke broodjes.      

Lees verder...

Review: yoghurtbarn

“Kwaliteit begint bij passie. Passie voor de natuur, lekker eten en genieten. Passie voor het pure. Zo is Yoghurt Barn ontstaan.” Dit is de slogan op de website van Yoghurt Barn. De laatste trend uit New York City is overgewaaid naar Nederland. De winkel is gelegen in Amsterdam en Utrecht. Ik was anderhalve week geleden op

Lees verder...

How to: Rocky roads maken

Rocky roads, klinkt misschien als een lastige weg om over heen te rijden maar het is iets heel anders. Een echt lekkernij met allemaal verschillende stukjes koek, snoep, rozijnen en dat overgoten met chocolade. Wie wilt dat nou niet? Vandaag in de how to, het maken van deze heerlijke rocky roads.      

Lees verder...

How to: soesjes maken

Gerechten zelf maken is toch het leukste wat er is? En vooral als je het dan ook nog eens kunt uitdelen aan vriendinnen of op school. Dit keer how to om soesjes te maken. Die lekkere bolletjes gevuld met slagroom en vaak bestrooid met poedersuiker, ideaal om zelf te maken.

Lees verder...

Valentijnstip: liefdesmuffins

Nog precies een week en de brievenbussen puilen weer uit met hartjes, roosjes, beertjes en alle andere lieflijkheden op kaartjes. Maar voor jouw geliefde is een kaartje alleen natuurlijk niet genoeg. Beetje creatief in de keuken? Dan is dit een leuke tip!

Lees verder...

De beste bollen bak je zelf

Oud en Nieuw gaat natuurlijk om een nieuwe start. Het afsluiten van een succesvol jaar en weer met volle moed ertegenaan of het beëindigen van een jaar dat eigenlijk beter kon, zodat je dat in het nieuwe jaar goed kunt maken. Een mooie boodschap maar er is natuurlijk meer, namelijk oliebollen!

Lees verder...

Smullen bij de koffie met Kerst!

Wil jij met Kerst bij de koffie iets lekkers op tafel zetten of kan je moeder wel een goede tip gebruiken? Let dan even op, want deze taart is echt om te smullen! En natuurlijk helemaal voor Kerst!

Lees verder...