Maak een stijl statement met jouw DIY versierde mobiel

11284Als we hem niet in onze hand hebben, ligt ‘ie wel voor onze neus op tafel; zonder mobiel lijken we niet meer te kunnen. En een item dat we zó geregeld gebruiken, moet toch op zijn minst een beetje aansluiten bij je stijl, nietwaar? Gelukkig zijn de mogelijkheden om van je telefoon je ultieme accessoire te maken inmiddels eindeloos. Hoesjes en covers te over in elke mogelijke stijl of smaak.

Geef je smartphone in no time een nieuw uiterlijk door je beschermingskapje zo nu en dan te verwisselen. Een neutraal exemplaar voor overdag op kantoor en een shiny metallic versie voor drankjes in de stad. Een scherpe tekst of een knap printje. Een kleurrijke variant wanneer je in een playful mood bent of iets donkerder voor een grungy state of mind. Er is een hoesje voor elk humeur. En uiteraard voor elk toestel. Kijk maar eens naar het aanbod op Mobiel.nl. Bovendien kun je ook nog eens aan de slag met lijm en zelf gekozen accessoires om jouw hoesje die customized DIY touch te geven.

Laat jij je toestel de blikvanger van jouw look zijn? Steelt jouw tokkie straks de show? Of maak jij een statement met een unieke telefoon cover? Wij zijn benieuwd. Een kwestie van smaak, want een feilloze stijl betekent oog voor detail.

Cover up!

Geen reacties // Reageer