Voor meiden die de kunst van het verleiden verstaan…

Stel je het volgende voor… je zit in een bibliotheek, ziet de jongen van je dromen en wil hem verleiden op een subtiele, maar niet te missen wijze. Hij opent een boek, jij stapt naar hem toe, buigt je over zijn schouder en fluistert hoe geweldig je zijn boek vindt. Je zorgt dat hij je parfum vluchtig ruikt en loopt vervolgens langzaam weg. Duik in het boek der liefde met ‘Smarty Susie’.

Deze nieuwe Eau de Toilette van Oriflame verstaat de kunst van het verleiden. De poederachtige geur van fluweelzachte, sexy vamp lipstick, gesuikerde viooltjes en een vleugje sensuele patchouli zorgt voor de perfecte mix waarmee slimme meiden de jongen van hun dromen verleiden en hem de sleutel tot hun hart geven.

Oriflame Smarty Susie Eau de Toilette € 26,95/50 ml
www.oriflame.nl

Lees ook:Voor meiden met een maatje weer die van fashion houden
Lees ook:Nail Art: vol tips voor kunst op je nagels
Lees ook:Kunst uit de frituur (filmpje)
Lees ook:Musthaves voor meiden die gaan kamperen
Lees ook:SET: voor meiden die deze zomer durven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>