Adidas Climacool anti-perspirant

Adidas kenmerkt zich door haar all-in inzet om atleten te ondersteunen en anticiperen op hun behoeften bij moderne trainingen en prestaties. Daarbij is het natuurlijk wel fijn om droog te blijven. Adidas is wereldwijd leider in de sportwereld met climacool. Een kleding en schoenentechnologie die ventileert en de lucht in beweging houdt om je zo koel en droog te houden. Hierop geïnspireerd komt Adidas nu met een nieuwe deodorant: climacool.
De kleding en deo hebben een belangrijke overeenkomst. Ze houden je allebei droog en fris. Ik kreeg de nieuwe deodorant om te testen. Van de week kun je dus mijn bevindingen lezen. Ik sport best veel dus een deodorant is nooit mis. De high-strength technologie bevat frisse capsules die door bewegingen worden geactiveerd. Hoe intensiever je beweegt hoe beter het werkt.

Binnenkort lees je alles over de deo.

Lees ook:Review Adidas
Lees ook:Nieuwe anti-klit spray van Kruidvat getest
Lees ook:Weg met zomerse zweetgeurtjes met Odorex
Lees ook:Goud voor mooie Olympische mannen: Epke en Dorian
Lees ook:Review douglas: body oil

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>