Rubriek: Money en Jobs

MoneySkills moet jongeren wijzen op gebreken met geldomgang

Op www.edgie.nl kun je vanaf vandaag je geldvaardigheden testen. De MoneySkills test moet jongeren wijzen op hun kennis, kunde en onkunde op het gebied van geldomgang. De test is een initiatief van de Stichting Weet Wat Je Besteedt (WWJB ) die daartoe opdracht heeft gekregen van jongeren.

Lees verder...

Toiteljuffrouw GTST krijgt eigen online soap

‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ wordt verrijkt met een nieuwe gastrolspeler. Actrice Roosmarijn van Bohemen, bekend van onder andere de musical ‘Urintown’ en als voormalig gezicht van supermarktketen C1000, gaat vanaf vandaag aan de slag als toiletjuffrouw Edit bij Dansatoria, dè club in Meerdijk.

Lees verder...

Gaan met die B(an)AN!

Heb je zin om je kledingkast te verwennen met stapels nieuwe kleren en schoenen? Of spaar je voor een iPod, spelcomputer of brommer? Dan is een bijbaantje misschien geen overbodige luxe… Als je onder de 18 bent gelden er speciale regels met betrekking tot de werktijden. Je mag maar een bepaald aantal uur per week

Lees verder...

Droombaan: oppassen op een bounty-eiland

Ben je de winter helemaal beu en wil je voor langere tijd naar het buitenland? Doe eens gek: solliciteer op dé droombaan. Australië is op zoek naar iemand die voor € 80.000 zes maanden op onbewoonde Bounty-eilanden wil passen. Het takenpakket? Schildpadden voeren, walvissen spotten en af en toe iemand oppikken van de vaste wal.     

Lees verder...