Kirsten Stewart gezicht van Balenciaga geur

Kristen Stewart is het gezicht van de nieuwe Balenciaga geur voor dames die in de herfst van 2012 gelanceerd wordt. De actrice volgt Charlotte Gainsbourg op die sinds 2010 Balenciaga Paris, de eerste geur van Balenciaga, vertegenwoordigt.

Sinds de start van haar Hollywood carrière heeft Kristen Stewart het publiek gefascineerd met haar meeslepende karakterportretten. Deze energieke jonge vrouw wordt nu de muze van de nieuwe Balenciaga geur voor dames.

Kristen Stewart zegt hier zelf over: “Ik houd van Balenciaga omdat het merk brutaal en krachtig, maar ook vrouwelijk en sexy is. Ik vond dat er echte creatieve vrijheid heerste rond dit nieuwe project. Ik voel me gezegend en ben echt trots om het gezicht van de nieuwe geur te zijn.”

Nicolas Ghesquière, Creative Director van Balenciaga, zegt: “Kristen Stewart belichaamt de moderniteit van de nieuwe Balenciaga geur met haar unieke gevoeligheid en intelligentie. Van haar eerste optreden in de ‘Panic Room’ tot haar zelfstandige keuze voor ‘Welcome to the Rileys’, heb ik altijd oog gehad voor haar progressieve karakter. In 2006 heb ik haar uitgenodigd voor een project dat gefotografeerd werd door Bruce Weber. Sindsdien heb ik altijd de wens gehad om verder met haar samen te werken, wetende dat ze de extreme spirit van Balenciaga deelt.”

Lees ook:Kristen Stewart bedriegt Robert Pattinson met Sanders
Lees ook:Half miljoen dollar in kwartiertje voor Kristen Stewart
Lees ook:Robert Pattinson: breuk Kristen Stewart en ijs
Lees ook:Schrik niet van de geur van deze producten…
Lees ook:Demi Lovato nieuwe gezicht van Skechers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>