Rubriek: Dieren

Russische studente verkoopt Mercedes met Swarovski om dierenasiel te redden

Een grote brand veroorzaakte een grote ramp in het Manchester dog’s home afgelopen week. Meer dan 150 hondjes zijn dakloos geworden en 60 zijn er overleden. Dat de honden nu geen onderdak meer hadden raakte de Russische miljonair Daria Radionova in haar hart. Om de puppy’s te redden verkoopt ze haar Mercedes die is beplakt

Lees verder...

Snoopy en Belle showen make-up M.A.C

Het bekende make-up merk M.A.C showde tijdens de New York Fashion Week op wel een hele aparte manier haar make-up. Tijdens een tentoonstelling in het New Museum waren Snoopy en Belle de aangewezen personen om de make-up te showen.      

Lees verder...

Bijzondere modellen showen nieuwste Diesel brillen

Stealing Bullet, Love Bug, Flirtini en Bad Max – zijn de nieuwste modellen van Diesel. Ze presenteren de nieuwste brillen van het merk, waarbij ze representatief staan voor verschillende stereotypes: de ster, de hippy, the man on the road en de macho man.

Lees verder...

Serie Luck stopgezet na dood paard

Zender HBO stopt per direct met de populaire serie Luck, die verhaalt over de wereld van paardenracerij. Aanleiding is de dood van een paard. Luck, met Dustin Hoffman en Nick Nolte in de hoofdrollen, ontving veel lof.

Lees verder...

Paarden komen tot leven op Nintendo 3DS

Ken jij ‘Mijn Paard & Veulen 3D’ al? Dit is een game voor de Nintendo 3DS, die niet in je collectie mag ontbreken als je een echt paardenmeisje bent. In dit spel breng je maar liefst 26 speelse veulens groot in een realistische 3D wereld.

Lees verder...

Een digitale hond of kat

“Ik wil een hond, ik wil een hamster, een konijn of een parkiet”, het kinderkoor kinderen voor kinderen zong er al eerder over. Kinderen houden nou eenmaal van de donzige diertjes die je in de dierenwinkel tegenkomt. En het liefst zou iedereen er eentje mee naar huis nemen, maar dat zit er niet altijd in.

Lees verder...

Hond voedt babytijgers op

Hoe schattig, een hond die de zorg over twee babytijgertjes op zich neemt. In een Chinese dierentuin kwamen plotseling twee welpjes ter wereld. Van tijgermoeder Dong Dong was bij de verzorgers niets bekend over een zwangerschap maar plotseling lagen er twee kleine babytijgers in de kooi van Dong Dong. De moeder was echter niet van

Lees verder...