De nieuwste Calvin Klein geur: Down Town

CK_Downtown_Bottle&Carton 590Down Town is dé nieuwe parfum van Calvin Klein. Origineel, modern en echt zijn de kenmerken van dit vrolijke geurtje. Blogger Niki Nijboer test dit geurtje voor Meiden.blog.nl.

Eerst indruk?
Lief! Het roze flesje parfum zit in een roze verpakking. Op het ovale, lage flesje staat de naam van het parfum ‘Down Town’ heel basic geschreven. Lekker rustig, maar toch erg leuk.

Hoe ruikt het?
Het is een erg zoete, frisse geur. Precies een geur die bij de vrolijke uitstraling van het flesje past. Het straalt één en al vrouwelijkheid uit en het ruikt naar zoete bloemetjes en een vleugje hout. Erg bijzonder is deze geur echter niet: ik heb het gevoel dat ik deze al eerder heb geroken. Maar dat neemt niet weg dat het absoluut straf is om deze geur te dragen en ‘t maakt het er zeker niet minder lekker op.

Blijft de geur lang hangen?
Deze is heel makkelijk: ja. Dat is heel fijn aan deze geur, want je hoeft er niet zoveel bij te spuiten zoals bij sommige andere geuren. Een dik voordeel dus!

Waar koop ik ‘m?
Calvin Klein Down Town is te koop in de bekende parfumerieën en de adviesprijs ligt zo rond de 44 euro voor 30 ml.

Tekst: Niki Nijboer.

Lees ook:Lara Stone gezicht van Calvin Klein parfum euphoria
Lees ook:Mooie mannen van Calvin Klein
Lees ook:Calvin Klein lanceert dit najaar make-uplijn
Lees ook:Oelala: de Calvin Klein onderbroek finalisten
Lees ook:Rituals geur Magnolia & Pink Pepper getest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>