Rubriek: Seksualiteit

Sex Academy van start bij RTL5

Maar liefst 49% van de Nederlanders wil een spannender seksleven. Dames en nu ook heren, 4 op de 10 vrouwen geniet niet van seks. En 63% van de mannen zou vaker seks willen. Kortom het seksleven gaat niet altijd over rozen en kan best een boost gebruiken. In het nieuwe programma ‘Sex Academy’ gaan zes

Lees verder...

Mannen om van te dromen..

Het is weer maandag, het herfst weer heeft zijn intrede gemaakt en je weet niet hoe je deze week door moet komen.. Ja meiden, daar hebben we allemaal wel eens last van. En vooral nu de dagen ook nog eens korter worden verlang je toch naar het strand, de zee en hot looking guys? Daar

Lees verder...

Date gaat boven voetbal voor Nederlandse single

De Nederlandse single zegt niet zomaar een date af als Oranje op datzelfde moment speelt. Dat blijkt uit een enquête onder leden van datingsite PARSHIP. 30% van de ondervraagde singles zou dan graag de wedstrijd met zijn of haar date kijken: twee vliegen in één klap.

Lees verder...

Helft meiden seksueel geïntimideerd

De helft van de meiden (47%) heeft zich wel eens seksueel geïntimideerd gevoeld. Meestal voelen zij zich geïntimideerd door een onbekende. Dat blijkt uit onderzoek van EenVandaag onder ruim 1250 meiden.

Lees verder...

Werken aan seksuele en relationele weerbaarheid

Vijftien gemeenten zijn dit najaar gestart met WE CAN Young, een campagne met als doel dat jongeren respectvol met elkaar omgaan en zich bewust zijn van grenzen als het gaat om seks en relaties. WE CAN Young wordt mogelijk gemaakt door het ministerie van OCW.

Lees verder...

Als een kind misbruikt wordt… jeugdboek voor slachtoffers

Het jeugdboek ‘Hier doet het geen pijn’ is een treffend verhaal over een meisje dat jarenlang seksueel misbruikt werd, maar leert op te komen voor zichzelf en leert te overleven. Het is een begrijpelijk en vooral hoopgevend boek, waarin jongeren hun gevoelens kunnen herkennen.Kinderen die slachtoffer werden gaan er zeker baat bij vinden, maar ook

Lees verder...

Eerste keer seks? Meiden zijn steeds jonger

Steeds meer (Britse) meisjes hebben seks voor hun zestiende, dat blijkt uit The Health survey for England. Een kwart van de meiden in de leeftijd van 16 tot 24 geeft toe dat ze jonger dan zestien was toen ze het voor het eerst deed. Daarnaast blijkt tien procent van de 16-24 jarigen tien of meer

Lees verder...

Gelovige meiden vrijen vaker onveilig

Steng gelovige meisjes, je zou verwachten dat deze groep behoorlijk verstandig is als het op seks aankomt. maar onderzoek door de universiteit van Gent bewijst het tegendeel. Volgens deze studie zouden meiden van 14 tot 18 jaar met een gelovige achtergrond vaker onveilige seks hebben dan ongelovige leeftijdsgenoten.

Lees verder...

Veilig op vrijerspad

Seks, de één is er vroeg bij, de ander wacht liever nog even. Niet iedereen is er even snel klaar voor en dat is maar goed ook want naast dat seks heel leuk kan zijn, kan het ook grote problemen met zich meebrengen. Een ongewenste zwangerschap bijvoorbeeld.

Lees verder...

Met de borsten bloot

Tot over je oren verliefd. Leuk toch? Maar soms doe je dingen waar je later enorme spijt van hebt. Zoals Romy, zij liet voor de webcam haar borsten zien aan een jongen waar ze smoor op was. Het resultaat van haar actie bracht haar echter niet wat ze verwacht had..

Lees verder...

Zweepjes, slaan, alles.

Bij seks denk je over het algemeen niet aan een pak slaag. Toch zijn er meiden die dat juist lekker vinden. Vastbinden, zweepjes, slaan, alles. Sadomasochisme (SM), het is niet raar, vindt Kim (19).

Lees verder...