Allerlei nieuwe Catrice-producten voor prachtige huid

Vandaag nemen we de nieuwe producten van Catrice onder de loep die de basis vormen voor een prachtige look. Foundation, blush, ga zo maar door. Ook in het najaar is er van alles verkrijgbaar.

De nieuwe olievrije Ultimate Moisture Fresh Skin Make Up met medium dekking biedt een lang houdende, natuurlijke, licht matte teint en egaliseert kleine oneffenheden. De formule met glycerine biedt een overvloed aan hydratatie en beschermt de huid. deze foundation bevat UV-filters. Dermatologisch getest. Verkrijgbaar in vier verschillende tinten. Geschikt voor alle huidtypen. (€ 5,49).

Een vernieuwde textuur en nieuwe tinten – de elegante Matt Mousse Make-up versmelt nagenoeg met de huid en geeft een perfecte, natuurlijke, matte teint. Poriën en fijne lijntjes worden onzichtbaar. Geschikt voor alle huidtypen. Verkrijgbaar in twee nieuwe en in totaal in vier verschillende tinten. (€ 4,99).

Een wonderbaarlijk lichte poeder die gebruikt kan worden in combinatie met elke foundation. Met de ultra-zijdezachte Prime And Fine Highlighting Powder creëer je prachtige highlights op gezicht en decolleté. Geeft een parelmoerachtige, glanzende finish. (€ 4,49).

Deze olievrije Prime And Fine Illuminating Base verzekert je van een frisse en egale teint. Dankzij de lichtreflecterende parelmoerpigmenten worden oneffenheden gecamoufleerd en grove poriën en fijne lijntjes aan het oog onttrokken. De primer maakt de huid zijdezacht dankzij de hydraterende formule: de ideale basis voor elke foundation. (€ 4,99).

Blush die de jukbeenderen accentueert – de nieuwe Defining Blush maakt zijn entree! De ultra-elegante blush powder met vitamine C en E is gemakkelijk op te brengen en zorgt voor een stralende teint. Met de hoog gepigmenteerde, zachte textuur komen jukbeenderen nog beter uit en definieer je de contouren van het gezicht. (€ 3,49).

Een frisse look in een handomdraai is mogelijk met de Multi Colour Blush. Deze bevat een combinatie van vier perfect uitgekiende tinten. Het resultaat: een stralende en natuurlijke finish. Verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren. (€ 3,99).

Bekijk alle producten (klik op de afbeelding voor vergroting):

Lees ook:Egale huid met de nieuwe BB Cream van NIVEA
Lees ook:Verleidelijke lippen met diverse producten van Catrice
Lees ook:Ontdek nieuwe make-up trends Catrice voor najaar/winter
Lees ook:Alle ogen op je gericht met producten Catrice
Lees ook:Helpen deze producten tegen onzuivere huid met puistjes?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>