Verleidelijke lippen met diverse producten van Catrice

Dat Catrice ook deze herfst en winter weer een hoop nieuwe producten in het assortiment heeft, hebben we vorige week al gemeld. Na de oogmake-up zoomen we vandaag in op de mogelijkheden voor verleidelijke lippen.

Eén kleur voor iedereen! De nieuwe Ultimate Lip Glow – Lip Colour Intensifier past bij elke look: de transparante textuur van de lippenstift bevat oliën die de lippen verzachten en ze laat glanzen voor een natuurlijke, frisse look. Voor spectaculaire, individuele kleurresultaten. (€ 4,99).

Liquid Lip Tint zorgt voor een echt wow-effect in drie prachtige roodtinten, van licht tot donker. Hoe vaker je de kleur aanbrengt, hoe intenser het resultaat. Dankzij de ultralichte, op water gebaseerde formule voelt de lipkleur koel en verfrissend aan op de lippen. De textuur is gemakkelijk aan te brengen dankzij de precisie applicator. Ideaal voor onder je lippenstift of lipgloss, en verrijkt met hydraterende glycerine. (€ 3,99).

Ultieme glans en volume: lippen worden absolute eye-catchers deze herfst! De Lip Appeal Lipgloss heeft een subtiele vanillegeur, een hydraterende formule en een speciale applicator waardoor aanbrengen supergemakkelijk gaat en ultrazacht aanvoelt. Verkrijgbaar in vier nieuwe trendy kleuren met fijne glansdeeltjes. In totaal zijn er nu dertien tinten. (€ 3,79).

Opwindend en verleidelijk: de Ultimate Shine lipsticks – variërend van zachte nudetinten tot helderroze en warm koraaloranje – mat of met fijne glansdeeltjes. De crèmige, zachte textuur versmelt met de lippen en geeft intensieve hydratatie, verzorging én glans. Verpakt in een luxe elegante huls. Verkrijgbaar in één nieuwe en in totaal in veertien kleuren. Consumentenadviesprijs: (€ 3,99).

Kleur, kleur, kleur: de Ultimate Colour laat de lippen glanzen met hoog gepigmenteerde, rijke kleuren. De crèmeachtige textuur houdt zeer lang en geeft een prachtige finish die goed dekt. Voor een fantastische look die uren blijft zitten! Verkrijgbaar in twee nieuwe en in totaal in zestien kleuren. (€ 3,99).

Bekijk alle producten (klik op afbeelding voor volledige foto):

Lees ook:Alle ogen op je gericht met producten Catrice
Lees ook:Allerlei nieuwe Catrice-producten voor prachtige huid
Lees ook:Lippen natuurlijk gestift met Popsticks van Maybelline
Lees ook:Catrice Revoltaire: kleurenrevolutie van lentetinten
Lees ook:Opvallende lippen met Gloss Design Shock van Collistar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>