Alle ogen op je gericht met producten Catrice

De aankomende dagen zoomen we in op de producten van Catrice die momenteel verkrijgbaar zijn. Vandaag zetten we alle zaken op een rijtje die zorgen voor een stralende oog make-up.

Absolute kleur, absolute houdbaarheid, absolute dekking – de Absolute Eye Colour Mono Eyeshadow is nu verkrijgbaar in acht nieuwe kleuren. In totaal zijn er nu 27 mono’s verkrijgbaar. Mat, satijn, parelmoer, glanzend – wat je maar wilt. (€ 2,79).

Made To Stay Long Lasting Eye Shadow is nu verkrijgbaar in twee nieuwe, hoog gepigmenteerde oogschaduwen voor ultieme metallic en glanzende effecten. De zachte, crèmige textuur is gemakkelijk aan te brengen en blijft extra lang zitten – zonder dat het zich in de oogplooi ophoopt of gaat vlekken. Verkrijgbaar in totaal zes kleuren. (€ 3,49).

Oogpotlood
Voor sensationele looks! De Kohl Kajal garandeert een herfstseizoen vol kleur en glamour. Van subtiel glinsterend tot metallic, glanzend en fluweelachtig, een scala aan kleureffecten is mogelijk. Nu verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren, totaal in acht. (€ 1,99).

Wij houden van… perfect omlijnde ogen. Eenvoudig en moeiteloos aan te brengen met de zachte en langhoudende Precision Eye Pencil, met precisietip. Verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren, totaal in acht met geweldige effecten. (€ 2,29).

Wenkbrauwen
Een absolute must-have: perfecte wimpers en wenkbrauwen! Met de nieuwe Lash & Brow Designer, kun je je wimpers en wenkbrauwen in vorm brengen. Het ingrediënt panthenol biedt de haartjes ultieme verzorging. De transparante en sneldrogende gel zorgt voor een natuurlijk ogende finish en is extra langhoudend. (€ 2,99).

Nieuwe mascara’s
Poppenogen zijn een nieuw fenomeen op de internationale catwalks en zijn dé look van dit seizoen. Je creëert ze met Glamour Doll Volume Mascara: met het speciale elastomeer borsteltje verdeel je de romige mascara supergemakkelijk over de wimpers. Het slimme borsteltje neemt een grote hoeveelheid van de textuur op en bedekt elke individuele wimper met kleur zonder ze te verzwaren. Dit zorgt niet alleen voor extra volume maar ook voor fascinerende lengte en dichtheid. Het resultaat: onweerstaanbaar lange wimpers en verleidelijke poppenogen. Opthalmologisch gestest. (€ 3,99).

Indrukwekkend volume, verleidelijke lengte én perfecte separatie: gemakkelijker dan dit wordt het niet. Het speciaal ontwikkelde borsteltje van de Mini Max Precision Volume Mascara is geschikt voor korte en fijne wimpers en de onderwimpers. Het fijne kammetje van het speciale borsteltje neemt met gemak zelfs de kleinste wimpers aan de binnenkant van de ogen mee en bedekt ze met een romige, zwarte textuur die absoluut niet klontert. (€ 3,99).

De populaire en succesvolle Evolution to Revolution Mascara krijgt een ultieme zwarte boost voor een nog adembenemender, intense look. Het fijne borsteltje met minder textuur is er voor de dagelijkse, klassieke look terwijl het grote borsteltje meer textuur aanbrengt voor een dramatische look met meer volume. Kortom: wimperstijl op maat – nu in ultrablack. (€ 4,49).

Bekijk alle producten (klik op afbeelding)

Lees ook:Verleidelijke lippen met diverse producten van Catrice
Lees ook:Met de nieuwe collectie van comma kun je alle kanten op
Lees ook:Een keer per dag je mascara bijwerken met Etos 24H
Lees ook:Allerlei nieuwe Catrice-producten voor prachtige huid
Lees ook:Smoky kleuren op ogen en nagels met Bourjois

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>