Egale huid met de nieuwe BB Cream van NIVEA

NIVEA introduceert haar nieuwste product: de NIVEA BB Cream 6 in 1 Egaliserende Dagcrème. Verkrijgbaar in de tinten light en medium zorgt deze BB Cream voor een stralende en egale huid. De BB cream heeft een zesvoudige werking voor een snel en optimaal resultaat. De cream hydrateert, egaliseert, camoufleert, verzacht, beschermt en laat de huid stralen.

NIVEA BB Cream met unieke 6 in 1 formule: 1. Hydrateert de huid intensief en trekt snel in 2. Egaliseert de huid en verfijnt de poriën 3. Camoufleert oneffenheden zoals pigmentvlekjes, tekenen van vermoeidheid, roodheid en fijne lijntjes 4. Laat de huid stralen en past zich aan de natuurlijke teint van de huid aan 5. Zorgt voor een zacht aanvoelende huid 6. Helpt de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf en vroegtijdige huidveroudering dankzij uv-filters (SPF 10)

De BB Cream van NIVEA is ideaal voor vrouwen die ’s ochtends te weinig tijd hebben om naast het verzorgen van hun gezicht met een dagcrème ook nog een foundation aan te brengen. De BB Cream van NIVEA combineert de vertrouwde, hydraterende en prettige eigenschappen van een verzorgende NIVEA-dagcrème met die van een foundation. Zo wordt snel en gemakkelijk een optimaal resultaat behaald.

De BB Cream trekt snel in en werkt direct egaliserend. De BB Cream bevat Provitamine B5 en Shea Boter en heeft daardoor ook een intensief verzorgende werking. Provitamine B5 bevordert de energietoevoer naar de cellen en versnelt de vorming van nieuwe huidcellen. Samen met andere ingrediënten heeft de BB Cream een sterk hydraterende werking en voorkomt zo het uitdrogen van de huid. Shea Boter zorgt voor een zijdezachte en gezonde huid. Tot slot zorgen de Minerale Pigmenten voor een foundationeffect zonder de poriën te sluiten, zodat de huid kan blijven ademen.

Breng de crème aan op een gereinigde huid en masseer deze zachtjes in. Door het vleugje foundation ziet de huid er direct egaal uit. De NIVEA BB Cream is geschikt voor alle huidtypen en dagelijks gebruik. De NIVEA BB Cream is verkrijgbaar in twee kleuren om te voorzien in ieders gewenste teint.

De NIVEA BB Cream is vanaf deze maand verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van € 9,49.

Lees ook:Etos BB cream perfecte basis voor je make-up
Lees ook:Ken je de BB cream al van GOSH
Lees ook:Meidenblog test BB Cream van Decléor
Lees ook:Bodylotion onder de douche gebruiken? Met NIVEA kan het!
Lees ook:Allerlei nieuwe Catrice-producten voor prachtige huid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>