Maak kennis met Callie in Starters

Lissa Price heeft met ‘Starters’ een verrassend debuut geschreven. Dit boek is het eerste deel van een bloedstollend Young Adult tweeluik. Dat het wel goed moet zijn, is te merken aan de verkoop van de rechten. Deze zijn al aan maar liefst achttien landen verkocht. Ontdek meer over het boek.

Callie is haar ouders verloren in een biologische oorlog waarin alle mensen tussen de twintig en zestig jaar oud zijn omgekomen. Zij en haar doodzieke broertje zijn ‘niet-opgeëiste kinderen’. Hun enige kans op overleving biedt een ondergrondse organisatie: de bodybank. Dit bedrijf verhuurt Starters aan Enders die nog een keer jong willen zijn.

Ten einde raad gaat Callie met de bodybank in zee. Ze wordt in slaap gebracht en het bewustzijn van de huurder neemt haar lichaam over. Maar dan gaat er iets mis: Callie wordt te vroeg wakker. Als ze ontdekt wat haar Ender van plan is, beseft Callie dat ze in een levensgevaarlijk situatie is beland.

Over de auteur
Lissa Price schreef eerder film- en (kinder)televisiescenario’s, waarvoor zij meerdere malen werd bekroond. Na in Japan, België en India te hebben gewoond, woont ze nu samen met haar echtgenoot en kat in Zuid-Californië.

www.lissaprice.com

Lees ook:Maak kennis met Rihanna MAC Holiday make-up
Lees ook:Maak kennis met L.O.S: “Wij zijn samen echt zó vervelend”
Lees ook:Maak kans op ontmoeting met Jean Paul Gaultier in Bijenkorf
Lees ook:Met deze schoenen maak je ieder festival onveilig
Lees ook:Maak samen met je moeder een PosterCandy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>