Maak kans op ontmoeting met Jean Paul Gaultier in Bijenkorf

Je maakt kans op een ontmoeting met Jean Paul Gaultier in de Bijenkorf. De twee personen die het meest creatieve, originele op Jean Paul Gaultier geïnspireerd board maken, ontvangen het indrukwekkende boek dat gemaakt is over zijn 35-jarige carrière.

In de besloten ontvangst kunnen zij dit boek op 9 februari in de Bijenkorf laten signeren door Jean Paul Gaultier. De actie verloopt via de Bijenkorf Pinteres-pagina.

Vanaf zaterdag 9 februari is er een pop up store van Jean Paul Gaultier op de parterre van de Bijenkorf in Rotterdam. Daarnaast staan drie etages in het teken van hem en worden delen van het pand voorzien van de blauw witte Bretonse streep. Jean Paul Gaultier zal die middag vanaf 12.30 uur ook zelf zijn opwachting maken in de Bijenkorf.

In de pop up shop zal gedurende vier weken de zo kenmerkende Bretonse streep van de Franse couturier terugkomen in diverse items zoals dames en heren T-shirts. Daarnaast zullen ook luxe lederwaren met ‘tattoo’ print, bijoux in sailor stijl en accessoires als paraplu’s en sleutelhangers in het assortiment worden opgenomen.

De couturier is in Rotterdam voor de opening van de tentoonstelling in de Kunsthal The Fashion World of Jean Paul Gaultier: From the Sidewalk to the Catwalk van 10 februari tot 12 mei 2013.

Lees ook:Maak kans op rol in videoclip MainStreet via Fame Game
Lees ook:Maak kans op een HP Laptop!
Lees ook:Maak kans op Katy Perry prijzen tijdens voorverkoop
Lees ook:Er komt een Primark in Enschede; op plek van de Bijenkorf
Lees ook:Bijenkorf sluit winkels in Arnhem, Enschede, Breda, Den Bosch en Groningen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>