Maak kennis met L.O.S: “Wij zijn samen echt zó vervelend”

romy_7Kennen jullie L.O.S. al? Het is als de bekende 2Unlimited van vroeger, maar dan nét ietsjes anders. Romy Krommert (20) en Ghino Girbaran (22), beiden bekend van het kinderprogramma ‘Checkpoint’ zijn de gezichten achter deze nieuwe dance-act. Blogger Irene Groenink sprak met het jonge, succesvolle stel.

Stel, in de vriendschappelijke betekenis van het woord. Romy en Ghino zijn goede vrienden, meer niet. “De vraag of wij vriendje en vriendinnetje zijn, zullen we vast en zeker nog héél vaak krijgen”, knipoogt Romy. Dat de vriendschap tussen de twee behalve heel hecht ook heel bijzonder is, blijkt wel: “Wij zijn samen echt zó vervelend. Ik zou Romy bij wijze van spreken het liefste laten struikelen vlak voordat ze op gaat, zodat weet-ik-hoeveel man haar op haar waffel ziet gaan”, lacht Ghino.

Romy danst, zingt en acteert al sinds ze een jaar of drie is. Ghino niet. “Ik ben van nature een vechtsporter en een stuntman.” Hoe je dan uiteindelijk tóch in dat muziek- en filmwereldje terecht komt? Heel simpel: “Ik kwam op een gegeven moment op een punt dat ik dacht: ik wil iets gaan doen met die tricks en dat vechten van me. Ik schreef me in bij een castingbureau, in de hoop dat er ooit behoefte zou zijn naar iemand die een salto deed of zo. Een maand later werd ik gebeld met de vraag of ik auditie wilde doen.” Toen ging het balletje rollen voor Ghino en uiteindelijk kwam hij terecht bij Checkpoint, waar hij Romy leerde kennen.

Romy had ondertussen een eigen nummer gekocht. Ze was alleen nog opzoek naar een donkere jongen die het nummer samen met haar wilde gaan opnemen. “Een donkere jongen, omdat ik dat gewoon mooi vind staan. Een soort van duo penotti.” Tevens wilde Romy een jongen die al bekend was bij het publiek. “Alles wees toen al heel snel in de richting van Ghino. Met hem was er ook al een klik, dus waarom zou je dan nog verder zoeken?!”

Van het één kwam het ander. Op 14 april 2013  lanceerden de twee hun hit ‘This Is It’. Ghino: “We hebben die dag opgetreden bij Hitz Voor Kidz in Zoetermeer. Een flinke lancering. Het was echt héél erg vet.” Voorlopig is dit de enige single van L.O.S. “We hebben al wel wat nieuwe ideeën, maar This Is It is voor nu even ons aandachtspunt.” De volgende hit wordt wellicht heel spectaculair: “Ik ga Romy meeslepen naar de gym om haar ook stunts te leren. Dus misschien zie je haar bij ons tweede nummer wel door de lucht vliegen, haha!”

romy_164Romy en Ghino hebben heel bewust kinderen als doelgroep gekozen. “Sowieso zijn we allebei heel goed met kinderen. We spelen natuurlijk ook al in een kinderprogramma. Daarnaast waarderen kids gewoon heel erg wat je doet. Ze zijn altijd eerlijk”, aldus Romy. Over kinderen gesproken: op de vraag waar L.O.S. eigenlijk voor staat, blijft het een tijdje stil. Romy bekent dat ze geen flauw idee heeft wat de afkorting betekent. “Dat laten we aan de kinderen over. Die hebben een fantasie van hier tot aan Tokyo.”

Zowel Romy als Ghino willen nog een hele hoop bereiken in hun leven. Ghino droomt ervan om de eerste donkere acteur/stuntman van Nederland te zijn en Romy wil graag een goed betaalde actrice worden. “Maar”, vertelt Romy, “Op dit moment is dit mijn droom. Ja, ik leef mijn droom.”

En met die droom hebben de twee het voorlopig nog druk genoeg. Ghino bijvoorbeeld, gaat tussen alle optredens en interviews door gewoon nog naar school en is daarnaast heel druk bezig met sporten en, niet te vergeten, met stunten. “Maar goed, ik heb geen vriendin, dus dat scheelt!”

Nieuwsgierig geworden naar L.O.S? Neem een kijkje op www.facebook.com/pages/Romy-Ghino-Los/ of download de single This Is It via iTunes. En wil je graag zien wat voor een stunts Ghino nou precies doet? Check dan www.facebook.com/pages/Team-StreetTrickz/!

Tekst: Irene Groenink

Lees ook:Maak kennis met Callie in Starters
Lees ook:Maak samen met je moeder een PosterCandy
Lees ook:Maak kennis met Rihanna MAC Holiday make-up
Lees ook:Ongesteld zijn is vervelend, maar voor meisjes uit Uganda nog vervelender!
Lees ook:Nieuw blad vóór en door jong talent: F.A.L.L. Magazine

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>