Met deze schoenen maak je ieder festival onveilig

Summer is finally here en om je zomer compleet te maken, is er genoeg keuze aan festivals. Kijk je al lang uit naar Awakenings Festival , Voltt Loves Summer Festival, Concert at Sea, Welcome to the Future of Lowlands? Van felle zon en warme temperaturen kunnen we helaas niet altijd op aan, worden het sandaaltjes of regenlaarzen?

Om je wat inspiratie te geven voor de ideale festival outfit; hierbij een aantal gave suggesties!

Rubber Boots!
Elk festival is het weer hopen op droog weer. Gelukkig zijn er fashionable oplossingen om óók in de regen te kunnen genieten van een leuk feestje. Met deze rubberlaarzen van Invito kun je zonder zorgen lekker banjeren en hossen door de modder. Weer of geen weer, deze laarzen passen deze zomer helemaal in het plaatje. Deze rubberlaarzen zijn online verkrijgbaar en zullen ook verkocht worden tijdens de Invito Tour welke deze zomer verschillende festivals, parken en stranden langs zal gaan.

Tough Spikes
Op de stud-trend zijn we nog lang niet uitgekeken! Studs kom je deze zomer dan ook op alle festivals tegen. Op deze fijne boots loop je de hele dag heerlijk comfortabel rond en ze zijn makkelijk te combineren met een jeans shortje, bloemen jurkje of skinny jeans.

Sun sun sun!
Je wordt ’s ochtends wakker en ziet de zon stralen. Yeahh.. dat belooft een fijn festivaldagje te worden! Je haalt je kleurrijke sandaaltjes uit de kast en ook accessoires zoals een hoedje of sjaal misstaan niet bij je feest outfitje en beschermen je gedurende de dag tegen de zon.

We willen natuurlijk de hele dag doorkomen zonder blaren of pijnlijke voeten. Boots of sandalen zijn ideaal en zorgen ervoor dat je non-stop kunt genieten van alles wat om je heen gebeurd. Dames die graag hakken willen dragen, kunnen op een comfortabele manier de hoogte in met sleehakken in felle kleuren of met details zoals franjes of prints.

Maak je outfit af met printjes, neonkleuren, armbandjes, felle nagellakjes, stoere boots, shortjes of een haarband en je bent klaar om te feesten deze zomer!

Lees ook:Festival fever bij Sacha; je kunt deze schoenen vaker dragen
Lees ook:Party proof voor de feestdagen met deze schoenen
Lees ook:Festival proof met nieuwste collectie van Primark
Lees ook:Ben jij klaar voor het nieuwe festival-seizoen? Get the look!
Lees ook:Klaar voor de herfst met schoenen en accessoires Invito

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>