Nieuw INGLOT beauty walhalla in Amsterdam & Amersfoort

Met de opening van de nieuwe INGLOT store in cultureel en bruisend Eindhoven eind vorig jaar, heeft het internationaal bekende make-up merk de smaak te pakken. Zo worden deze maand weer twee nieuwe INGLOT Stores geopend in Nederland: een Brand Store in Amersfoort en een Pop Up Store in Amsterdam. Prachtige shops, kwalitatief hoogwaardige cosmeticaproducten en professionele service. Kortom, de place to be voor echte beautyliefhebbers!

INGLOT Store Amersfoort
Vandaag opent een nieuwe INGLOT Store haar deuren in het centrum van Amersfoort. Grote winkelketens, exclusieve boetieks en hippe fashion stores; een divers aanbod voor shop-a-holics en nu ook voor beauty addicts. De nieuwe INGLOT store van 100m2, waar het gehele INGLOT productassortiment beschikbaar is, heeft tevens een grote workshop ruimte met 10 plekken. Ideaal voor een dagje make-uppen samen met vriendinnen, collega’s of familie.

INGLOT Pop Up Store Amsterdam
Op zaterdag 9 maart krijgt de internationaal bekende shopping street van Amsterdam – Leidsestraat- er een beauty walhalla bij! De INGLOT Pop Up Store van 50m2 biedt ruimte aan de complete collectie make-up producten. Samen met de INGLOT Store op de Van Baerlestraat draagt de Pop Up Store bij aan een optimale bereikbaarheid van het populaire cosmeticamerk in onze hoofdstad.

Dazzling weekends
Zowel in Amersfoort (2 & 3 maart) als in Amsterdam (8 & 9 maart), wordt de nieuwe INGLOT Store feestelijk geopend. Een weekend lang mooie acties, gratis touch ups in de winkel en beauty passports – make up advies met facechart – voor iedereen. Uiteraard is het bewonderen van de nieuwe winkel, het testen van producten en het vragen van advies ook de hele dag mogelijk. Kortom, een dazzling openingsweekend gegarandeerd!

Extra feestelijk zijn de speciale INGLOT openingsacties: ‘De eerste 200 klanten ontvangen een gratis lipgloss, alle mascara’s met 50% korting en gratis klikken met het freedom system.’ Voor de Pop Up Store op de Leidsestraat heeft INGLOT nog een leuke andere surprise actie: ‘The Face of INGLOT, waarbij street beauties gefotografeerd worden en tien faces een plek in de winkel kunnen winnen, inclusief een make- up sessie en producten te waarde van 180 Euro. Spot de visagist en fotograaf op 2 maart in de Leidsestraat!
Deze acties zijn alleen geldig tijdens het openingsweekend van desbetreffende INGLOT Store.

Details:
INGLOT Store | Langestraat 71 | 3811 AC Amersfoort
INGLOT Pop Up Store | Leidsestraat 12 | 1017 PA Amsterdam

Lees ook:Beauty walhalla Inglot Pop Up Store in Rotterdam
Lees ook:Vandaag opent INGLOT een winkel in Eindhoven!
Lees ook:LOOkX opent vandaag pop-up store in Amsterdam
Lees ook:Abercrombie & Fitch Hot Guys arriveren in Amsterdam
Lees ook:Creëer jij de nieuwe Inglot zomer make-up look

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>