Vandaag opent INGLOT een winkel in Eindhoven!

Goed nieuws voor beauty-addicts uit het Zuiden des lands. Vanaf vandaag kun je in Eindhoven shoppen bij INGLOT! Vanavond kun je tussen 18.30 en 21.00 uur de winkel in het Piazza Center bewonderen. En ook zaterdag en zondag kun je genieten van speciale acties, zo staan er make-up artists klaar om het winkelend publiek van een touch-up te voorzien en tot en met 9 december geldt de drie halen, twee betalen-actie.

De nieuwe INGLOT store in Eindhoven heeft een oppervlakte van 50m2 en biedt ruimte aan de complete collectie make-up producten. Zo hebben beauty liefhebbers keuze uit bijna 400 verschillende nagellakken, meer dan 550 oogproducten en meer dan 300 producten voor het gezicht. Daarnaast zijn er met het unieke Freedom System, door te mixen en matchen met 160 tinten oogschaduws, 29 blushers, 21 poeders, 19 concealers, 15 tinten wenkbrauwproducten en 90 kleuren lipstick, ontelbare combinaties mogelijk. INGLOT is gestopt met tellen bij 3.000.000.000.000.000 combinaties! Tot slot mogen de producten te allen tijde getest worden in de winkel en staan de professionele make-up artists van INGLOT altijd klaar voor advies en beauty tips.

INGLOT Store | Piazza Center | 18 Septemberplein 21 | 5611 AL Eindhoven

Lees ook:Primark opent winkel in Eindhoven!
Lees ook:LOOkX opent vandaag pop-up store in Amsterdam
Lees ook:Nieuw INGLOT beauty walhalla in Amsterdam & Amersfoort
Lees ook:Beauty walhalla Inglot Pop Up Store in Rotterdam
Lees ook:Tweede Monki winkel opent in oktober in Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>