Creëer jij de nieuwe Inglot zomer make-up look

Het make-up merk Inglot introduceert The Inglot Look. Een serie online contests met als uitgangspunt een zoektocht naar de ultieme look.Vanaf nu kan iedereen zich als een ware make-up artist uitleven en een eigen interpretatie geven op de Inglot Summer Look.

Gedurende 6 weken kunnen filmpjes en foto’s worden ge-upload naar de speciale campagnesite www.theinglotlook.nl met een tutorial van de eigen bedachte Summer Look.

Winnen!
De Inglot vakjury kiest elke week een weekwinnaar. Na 6 weken wordt in de Flagship Store in Amsterdam tijdens een Inglot Summer Party de overall winnaar bekend gemaakt. Voor alle weekwinnaars zijn er speciale Inglot gifts, maar de winnaar van The Summer Look krijgt iets heel speciaals. De door haar bedachte look wordt uitgeroepen tot The Inglot Summer Look 2012 en zal in een mooie verpakking worden verkocht in de winkels. Daarnaast wordt de winnaar verwend met een grote koffer boordenvol met Inglot make-up goodies. Welke make-up lover wil dat nu niet?

Lees ook:Style Me Up!: ontwerp, creëer en steel de show
Lees ook:Creëer zelf een sieraad met bijzondere boodschap
Lees ook:Peachy look met INGLOT’s nieuwste make-uplijn (1)
Lees ook:Creëer een fotowand met de fotolijsten van HEMA
Lees ook:Nieuwe Inglot Rainbow Eyeshadows brengen voorjaarsgevoel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>