Schrik niet van de geur van deze producten…

LogonaNatuurcosmetica merk Logona heeft haar drie meest populaire shampoos uitgebracht in een reisverpakking ter ere van haar 35e verjaardag. Dit is de anti-roos, volume en glans shampoo. Maar, voor je de producten in je koffer stopt wil je natuurlijk wel weten hoe de producten hun werk doen! Ilse Maas test het.

Eerste indruk:
De shampoos zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten en biologisch, klinkt goed! Zo is de volume  gebaseerd op bier en honing, de glans op brandnetel en de anti-roos op jeneverbes. Verder is de verpakking erg leuk; een groen retro flesje met het etiket in een pastelkeur.

Hoe ruikt het?
Ik vind het geen lekkere geur. Vooral de glans, die ruikt een beetje zurig. Ik word bijna bang het in mijn haar te smeren…

Werkt het wel?
Na mijn angst te hebben overwonnen heb ik het toch maar geprobeerd. Bij de volume had mijn haar echt veel meer volume. Mijn haar voelt stevig, maar ook zacht. Perfect dus! Ook de glans en anti-roos shampoo doen hun werk goed. Klein nadeeltje van de glans: mijn haar is na een dag al vet. De geur van de shampoo blijft overigens niet hangen in mijn haar.

Bijzonderheden?

Er zitten bubbeltjes in de shampoo, dat ziet er wel grappig uit. Verder heb je per wasbeurt vrij veel shampoo nodig. Ondanks de nadelen doet het product zie je na gebruik wel echt resultaat, iets wat niet van iedere shampoo gezegd kan worden. Dus wanneer je niet terug schrikt van een apart luchtje in de douche is dit zeker iets voor jou!

Waar is het te halen?
De shampoos kosten 2,50 euro en zijn te koop via www.bewustwinkelen.nl en de DIO drogist.

Lees ook:Kirsten Stewart gezicht van Balenciaga geur
Lees ook:Helpen deze producten tegen onzuivere huid met puistjes?
Lees ook:De nieuwste Calvin Klein geur: Down Town
Lees ook:Relaxen met de nieuwe wellness-producten van Etos
Lees ook:Speciale producten van Dove voor meiden met gekleurd haar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>