Meidenblog test BB Cream van Decléor

Decléor BB Crème activatrice d'hydratation 24H Euro 35,70, tube 40ml (1)BB Creams: ze zijn haast niet meer weg te denken uit de cosmeticawereld.  Decléor, ’s werelds grootste merk als het gaat om cosmetische aromatherapie, heeft er ook één op de markt gebracht. Blogger Irene Groenink heeft de crème voor Meidenblog getest. Haar mening lees je hieronder.

Is de verpakking aantrekkelijk?
Nee, maar ook niet per se onaantrekkelijk. De verpakking is een beetje saai, maar doet je wel meteen aan een foundation-achtig product denken.

Is de crème fijn in gebruik?
Jazeker. De crème is redelijk vloeibaar en is hierdoor dus heel zuinig in gebruik (lees: en is hierdoor dus heel goed voor de portemonnee!).

Wat voor een werking belooft Decléor?
Ik citeer: “Deze luchtige, frisse en zijdezachte BB crème heeft de voordelen van een foundation en de verzorgende eigenschappen van een dagcrème. De crème biedt 24-uurs hydratatie, verheldert en egaliseert de teint, verfijnt de huidtextuur en corrigeert oneffenheden. Daarnaast biedt het door ingrediënten als Micro proteïne van Moringa Oleifera, optimale bescherming tegen vuil en andere invloeden van buitenaf. Tevens heeft de BB crème een beschermingsfactor SPF15. Extra voordeel: de roze/beige tint past zich aan verschillende huidtinten aan en geeft de huid een gezonde glans.”

In hoeverre kloppen die beloftes?
Met het grootste gedeelte van de beloftes ben ik het wel eens. Want ja, de BB Cream verheldert en egaliseert de teint, past zich aan verschillende huidtinten aan en geeft de huid een gezonde glans. En ja, de crème is ook luchtig, fris en zijdezacht (alhoewel dat zijdezacht wel een kleín beetje is overdreven). Ik vind alleen niet dat de crème heel erg goed dekt. Dus met het verhaal dat het product de voordelen van een foundation heeft en oneffenheden corrigeert, ben ik het niet helemaal eens.

Overige productinformatie:
Eén tube (40 milliliter) kost €35,70. Dat is een flinke prijs, maar, zoals hierboven al staat geschreven, is de crème wel heel zuinig in gebruik. Die 40 milliliter is dus niet 1,2,3 op. Producten van Decléor zijn verkrijgbaar bij de betere schoonheidsspecialistes, welness instituten en spa’s.

Tekst: Irene Groenink

Lees ook:Egale huid met de nieuwe BB Cream van NIVEA
Lees ook:Ken je de BB cream al van GOSH
Lees ook:Etos BB cream perfecte basis voor je make-up
Lees ook:Meidenblog test exfoliating wash van Philosophy
Lees ook:Meidenblog test IOMA’s Repair Gel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>