Het bloedstollende vervolg op de bestseller Inwijding

Het bloedstollende vervolg op de bestseller ‘Inwijding’ is recent verschenen. ‘Opstand’ van Veronica Roth wordt ook wel een intense pageturner genoemd voor liefhebbers van De Hongerspelen.

Na de gruwelijke gebeurtenissen tijdens haar Inwijdingsdag, vlucht Tris weg uit Onverschrokkenheid. Gevoelens van rouw en schuld over de dood van Will en haar ouders achtervolgen haar. Ondertussen woedt er een oorlog tussen de facties. Binnen het hoofdkwartier van Eruditie vinden gevaarlijke ontwikkelingen plaats. In de andere facties heerst verdeeldheid tussen zij die willen vechten en zij die de vrede willen bewaren. Terwijl ze strijdt tegen Eruditie, neemt Tris grote risico’s om haar dierbaren te redden. Met de keuzes die ze maakt, zet ze haar relatie met Tobias en zelfs haar eigen leven op het spel. Door ingrijpende nieuwe ontdekkingen moet Tris volledig accepteren dat ze afwijkend is, zelfs als ze niet weet wat ze daardoor zal verliezen.

Over de auteur
Veronica Roth debuteerde op 22-jarige leeftijd en is een snel rijzende ster aan het youngadult-fimament. Divergent werd een instant bestseller, wordt vertaald in meer dan 20 talen en de filmrechten zijn verkocht aan Summit Entertainment (van onder andere de Twilight Saga) en Lionsgate (van o.a. The Hunger Games).

Klik op de titel voor meer informatie over Opstand.

Lees ook:Maureen Johnson schrijft bloedstollende trilogie
Lees ook:Losgaan op de boerderij in RTL 5-programma Het Wilde Oosten
Lees ook:Tja, het zit op de bank…
Lees ook:Steel de show op het strand in PACHA collectie River Island
Lees ook:BN’ers aan de drugs: ‘Spuiten en slikken’ op het podium

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>