Maureen Johnson schrijft bloedstollende trilogie

Ben je op zoek naar een spannende thriller voor deze vakantie, begin dan in ‘Moordjaar’ van Maureen Johnson. Dit is het eerste boek uit een bloedstollende trilogie vol spanning, humor en romantiek.

De dag waarop Rory in Londen arriveert, zal ze niet snel vergeten: het is het begin van haar leven op een Engelse kostschool, maar ook het begin van een serie gruwelijke moorden. Moorden die sterk lijken op de onopgeloste gruweldaden van Jack the Ripper, meer dan een eeuw geleden. De politie tast in het duister, maar Rory heeft de man gezien. Vreemd, want haar vriendin met wie ze samen was, heeft de mysterieuze man niet waargenomen. Hoe kan het dat alleen Rory hem gezien heeft? En belangrijker, wat gaat hij doen nu hij weet dat zij hem herkend heeft?

Over de auteur
Maureen Johnson is de auteur van succesvolle meidenboeken als ’13 Enveloppen & 1 rugzak’ en ‘Kamer 16′. Onlangs verschenen ‘De laatste envelop’ en ‘Let it snow’, dat ze samen met twee andere auteurs schreef. Maureen Johnson woont in New York en reist regelmatig naar Engeland.

Lees ook:Het bloedstollende vervolg op de bestseller Inwijding
Lees ook:Obama schrijft spijbelbriefje voor meisje
Lees ook:Glee-ster Chris Colfer schrijft kinderboek
Lees ook:Lieke van Lexmond schrijft gênante nummers
Lees ook:Lizzy van Helen Abele: nieuwe romantische meidenserie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>