Steel de show op het strand in PACHA collectie River Island

pacha_riverislandNa een succesvolle lancering in 2012 zullen River Island en het internationaal beroemde lifestyle merk Pacha opnieuw drie collecties produceren, bestaande uit premium strand en uitgaanskleding voor aankomende zomer. Prachtige prints, luxe stoffen en een mix van felle kleuren en zachte pasteltinten, voeren hierbij de boventoon

De eerste lijn is vrouwelijk en ontspannen. Met een zacht kleurenpalet brengt deze lijn een vleugje glamour aan de eenvoudige badmode. Pastel ombre kanten kimono’s en maxi jurken zijn voorzien van doorschijnende stoffen en leopard prints, terwijl deco-geïnspireerde versieringen en playsuits met pailletten een vleugje poolside chic toevoegen aan de collectie.

Schermafbeelding2013-02-28om13.03.17.130350De verfraaide badmode en strandkleding biedt een look voor zowel overdag als voor ‘s avonds. Deze lijn bestaat uit mooie kralen kaftans en geborduurde items in een neutraal palet van natuurstenen en crèmes, terwijl knallende details van turquoise en lime wat kleur toevoegen aan het geheel.

Tot slot presenteert de signature Pacha lijn een meer coole en ontspannen look met laidback jersey items en body jewellery. Signature bikini’s en one-pieces zijn versierd met klassieke geometrische tribal prints en met de iconische Pacha kersen in metallic goud.

Dit jaar wordt er ook een Pacha footwear lijn gelanceerd. Dit assortiment zal bestaan uit drie stijlen; een vrouwelijke leren scarf tie sandaal in de bekende signature Pacha print, een prachtige jelly sandaal met kralen en kwastjes en een klassieke teenslipper afgewerkt met neon kralen.

De collectie is in de winkel en online beschikbaar!

pacha_riverisland

Lees ook:Rihanna vertelt over haar River Island-collectie (video!)
Lees ook:Rihanna ontwerpt ook AW13 collectie voor River Island
Lees ook:Rihanna heeft collectie voor River Island gepresenteerd (video)
Lees ook:Zomercollectie Rihanna zaterdag in River Island winkels
Lees ook:Met Steve Madden steel je de show op festivals

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>