Nieuwe boek Niki Smit – 100% Julia – met gratis strijkplaatjes

Vandaag verschijnt ’100% Julia’. Het nieuwste boek uit de 100%-serie van schrijfster Niki Smit. Je kunt niet alleen genieten van het leuke verhaal, maar je krijgt er ook nog gratis 100% strijkplaatjes bij.

Julia Balentina verhuist met haar ouders naar Londens beroemde wijk Notting Hill. Tijdens een casting in Topshop scoort ze een felbegeerde hoofdrol in BBC’s hitserie Primrose Hills. Haar vriendin Katie voorspelt dat Julia haar eerste zoen van Johnny Bloom krijgt, het lekkertje uit de serie én Julia’s grote idool.

Als Julia tijdens een filmpremière de rode loper betreedt in een wel heel opvallende outfit, is ze de talk of the town. Ze staat in alle tijdschriften, vult haar kast met Vivienne Westwood en Prada, en kan niet meer normaal over straat. Ook Johnny’s bloedmooie ogen zijn opeens op haar gericht.

Wanneer Julia Lenny ontmoet, smelt ze. Hij speelt de hoofdrol in de theatervoorstelling Notting Hill, haar lievelingsfilm. Door Lenny verlangt ze steeds meer terug naar het knusse theater. Valt Julia voor hem, de guy next door, of voor de zwoele Johnny? En waarom ontstaat er in Londen een enorme run op schuursponsjes?

Over de auteur
Niki Smit is de schrijfster van de razend populaire 100%-serie. Ze houdt van All Stars, konijnen, Londen, mode, hoedjes en roze wangen. Met haar debuut 100% Nina won ze de Hotze de Roos-prijs. Haar boeken zijn verschillende keren genomineerd voor de Prijs van de Nederlandse Kinderjury. ’100% Julia’ is haar negende boek.

Ontdek meer over 9789026132933.

Lees ook:Beverly-Anne krijgt eigen 100%-boek
Lees ook:Johnny de Mol gaat met Jan Smit op reis
Lees ook:Julia wint Junior Songfestival
Lees ook:Jan Smit signeert nieuwe album + kans op concertkaartjes
Lees ook:Lekker belangrijk! Boek voor in kerstvakantie

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe boek Niki Smit – 100% Julia – met gratis strijkplaatjes

  1. julia

    ik vind het boek heel leuk omdat mijn naam er in staat en er ook uit ziet als mij.

      /   Reply  / 
    1. julia

      hoi=
      lief leuk en grappig

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>