Lekker belangrijk! Boek voor in kerstvakantie

Zoek je nog een leuk boek om in de kerstvakantie te lezen? Dan is ‘Lekker belangrijk!’ van Lotte Hagen echt iets voor jou.

De 14-jarige Puck heeft een droog, bijna sarcastisch gevoel voor humor. Ze is wispelturig en flapt er van alles uit. Bijna elke dag heeft ze wel spijt van iets wat ze heeft gezegd. Ze is niet heel populair, maar kan het wel met iedereen vinden. Nou ja, bijna iedereen. Met haar jazzdanslerares Lonneke namelijk niet. Als er een auditie voor een musical wordt gehouden, wil Puck graag meedoen. Maar Lonneke dwarsboomt haar in haar ambities. Puck krijgt veel en goedbedoeld advies van iedereen om haar heen: van haar ouders, haar broertje en zusje, en haar vrienden. Maar uiteindelijk moet ze de problemen op haar eigen manier oplossen. En dat doet ze dan ook!

Over de schrijfster
Lotte Hagen woont en studeert in Amsterdam. Ze schrijft een column voor Chicklit.nl. Verder werkt ze in een boekhandel, waar ze eigenlijk meer leest dan verkooppraatjes houdt. Jarenlang heeft ze geroepen dat ze een boek zou gaan schrijven, en met haar eigenwijze debuut ‘Lekker belangrijk!’ maakt ze die belofte waar.

Lees ook:Online vriendschap belangrijk voor meiden
Lees ook:Ontdek bijzonder hoofdpersoon in boek van Iris Boter
Lees ook:Lekker lui voor de buis
Lees ook:‘Smile now, cry later’ Lotte Boot over haar boek: Smiley
Lees ook:Voor als je nog snel een lekker cadeautje zoekt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>