Johnny de Mol gaat met Jan Smit op reis

RB0_3153kleinWaar is De Mol? is terug! Johnny de Mol gaat in het najaar alweer voor de zevende keer op reis met deze keer acht bekende gasten. In dit seizoen gaat Jan Smit met Johnny naar het overweldigende Noorwegen. De prachtige sneeuwvlaktes en fjorden in dit Scandinavische land staan op het wensenlijstje van de Volendamse zanger. Ook gaat Johnny met Bram Moszkowicz terug naar zijn Joodse familieroots in Israel. Waar is De Mol? zal dit najaar te zien zijn bij SBS6.

Johnny gaat in deze nieuwe reeks weer op bijzondere reizen met verschillende BN’ers. Zo neemt hij Jan Smit mee op een geweldige trip vol spannende avonturen in Noorwegen. Het hoogtepunt van deze aflevering is een helikoptervlucht over de fjorden. Tijdens hun reis voeren ze goede gesprekken, hebben ze de grootste lol en wordt er heel wat afgezongen. Bram Moszkowicz gaat terug naar zijn Joodse familieroots en brengt onder andere een bezoek aan het holocaustmuseum in Jeruzalem. Ook gaat hij samen met Johnny kamperen in de Negev woestijn.

www.sbs6.nl/waarisdemol

Lees ook:Johnny de Mol vertelt over SynDROOM
Lees ook:Morgen met Jan Smit op de foto in Free Record Shop Nijmegen
Lees ook:Johnny de Mol meest gewilde vrijgezel van Nederland
Lees ook:Jan Smit balanceerde als kind op randje van de dood
Lees ook:Spraakmakende gasten in nieuw seizoen Waar is De Mol?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>