Bloglight; Blogger in the spotlight: Cathelijne Pallandt

Meiden.blog.nl interviewt iedere vrijdag, zaterdag en zondag interessante bloggers in de rubriek Bloglight. In deze editie de 14-jarige Cathelijne Pallandt. Deze middelbare scholiere van het Amsterdams Lyceum blogt op agirlslifestyle.wordpress.com.
 
“Ik ben deze blog gestart eind maart. Ik had daarvoor al een andere blog, over mode. Omdat beauty me toch meer aantrok, ben ik met me oude blog gestopt. Vriendinnen van mij hadden ook een blog, en omdat ik zag hoe leuk zij het vonden, wilde ik het ook proberen. Het is nu mijn grote hobby!”

Waar blog je over?
“Mijn blog gaat veel over beauty en make-up, omdat ik die onderwerpen het leukst vind. Eigenlijk schrijf ik over dingen die ik leuk vind, en op dit moment is dat beauty. Daarom heb ik ook een naam gekozen waarmee je alle kanten op kan.”

Is het makkelijk vol te houden?
“Ik geef toe dat het soms moeilijk is. Er zijn natuurlijk momenten waarop je er even echt geen zin in hebt. Maar ik word altijd heel vrolijk van leuke reactie’s of mailtjes van bedrijven. Dan word ik weer helemaal happy!”

Schrijf je alles op je blog?
“In mijn achterhoofd weet ik dat niet iedereen goede bedoelingen heeft, en daarom zal ik nooit mijn hele leven op internet voor iedereen bloot leggen. Over reviews en producten ben ik wel altijd heel eerlijk. Tuurlijk zal niet iedereen dezelfde mening over producten hebben, maar mijn mening zal ik altijd eerlijk uiten.”

Welke site(s) moet iedereen ontdekken?
“Ik ben zelf heel erg fan van de volgende blogs: beautygloss.nl, misslipgloss.nl, veracamilla.nl, label16.nl. Ook heb ik een favo webshop voor badspulletjes namelijk aquasoap.nl.”

Klik hier en bezoek de site van Cathelijne.

Lees ook:Bloglight; Blogger in the spotlight: Manon Bruinekreeft
Lees ook:Bloglight; Blogger in the spotlight: Saskia – I live for my dreams
Lees ook:Bloglight > Blogger in de spotlights: Beauty by Missella
Lees ook:Bloglight > Blogger in de spotlights: Nouk-San
Lees ook:Bloglight > Blogger in de spotlights: Suzanne Kamps

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Bloglight; Blogger in the spotlight: Cathelijne Pallandt

 1. Cath

  Wat superleuk om dit zo terug te lezen!

    /   Reply  / 
  1. Patricia de Ryck Auteur

   Dankje!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>