Bloglight; Blogger in the spotlight: Manon Bruinekreeft

Meiden.blog.nl interviewt iedere vrijdag, zaterdag en zondag interessante bloggers in de rubriek Bloglight. In deze editie de 22-jarige Manon Bruinekreeft. Ze is online marketing consultant en blogt op Mylifeisafashionshow.com.

“Ik ben in november 2009 begonnen met bloggen. Dit kwam omdat ik op dat moment communicatie studeerde, maar heel erg het mode aspect in mijn leven miste. Om toch mijn passie voor mode te uiten ben ik mijn eigen blog begonnen.”

Waar blog je over?
“Mijn blog gaat voornamelijk over de laatste mode trends, nieuwe collecties, tentoonstellingen, catwalkshows en ik plaats regelmatig outfit posts op mijn blog. Ik vind het vooral leuk om duidelijk mijn eigen stijl te laten zien en daarnaast ook aandacht te geven aan beginnende ontwerpers. Ik plaats alleen maar trends en collecties die ik zelf ook zou dragen. Dat is ook de reden waarom het bloggen voor mij ook zo leuk is.”

Wat maakt het nog meer leuk?
“De diversiteit, het contact met andere bloggers en met persbureaus en de modeshows vind ik het allerleukst van bloggen. Een van mijn hoogtepunten zijn alle shows waar ik heen ben geweest tijdens de AFW. Elke keer voel ik me vereert dat ik erbij mag zijn. En ik kan je vertellen dat het ook elke keer weer uniek voelt. Daarnaast vind ik het heel erg leuk dat ik mijn eigen stijl kan laten zien.”

Vertel je alles aan je lezers?
“Ik deel alleen in mijn wekelijkse weekly journal persoonlijke zaken op mijn blog. Maar ik vertel mijn lezers niet alles. Mijn blog is vooral een uitlaatklep en dat is voor mij het belangrijkst.”

Welke site(s) moet iedereen ontdekken?
Ik vind je stijl van Sabrina van www.afterdrk.com erg gaaf. Haar stijl komt heel erg in de buurt met die van mij. Mijn favoriete merk is Maison Scotch en ik vind hun webshop heel erg leuk.

Klik hier om het blog van Manon te bezoeken.

Lees ook:Bloglight; Blogger in the spotlight: Saskia – I live for my dreams
Lees ook:Bloglight; Blogger in the spotlight: Cathelijne Pallandt
Lees ook:Bloglight > Blogger in de spotlights: The Fashion Moodboard
Lees ook:Bloglight > Blogger in the spotlights: Sophie Walther van Margesja
Lees ook:Bloglight > Blogger in de spotlights: Michelle van Miesssss

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>