Meidenblog bij fandag Ruud Feltkamp en Ferry Doedens

Duinrell 2De fandag van Ruud Feltkamp en Ferry Doedens vond gisteren plaats in Duinrell. Ruim achthonderd meiden kwamen naar het attractiepark om hun twee idolen te ontmoeten. Bloggers Danny Nomden en Irene Groenink waren er ook. Hoe de dag er zoal uitzag? Je leest het hieronder!

Een Ruud en Ferry fandag. Wat moet je je daar zoal bij voorstellen? Wel, denk aan Ferry Doedens die een aantal nummers zingt, aan Ruud Feltkamp die voor dj speelt, aan andere optredens van onder meer L.O.S., aan een groot interview door en voor jongeren, aan unieke fotomomentjes én aan ritjes in de achtbaan natuurlijk.

Het feest begint om 13.00 uur, maar om 12.00 uur al staat er een enorme rij voor het theater waar het zometeen allemaal gaat gebeuren.  Meisjes kijken onrustig en opgewonden om zich heen, in de hoop al ergens een glimp op te kunnen vangen van de twee. En die sfeer blijft, de hele dag. “Kunt u mij alstublieft vertellen waar zometeen het fotomoment is? Ik wil dat echt niét missen namelijk!”

Niet alleen de meiden zijn enthousiast, ook de heren zelf genieten met volle teugen. Ruud laat ’s ochtends weten dat hij zich gevleid voelt door al die aandacht en Ferry bekent dat hij wel moe zal zijn aan het einde van de dag. Benieuwd naar wat de heren nog meer te vertellen hadden? Houd Meidenblog dan in de gaten, want binnenkort lees je hier twee interviews met de acteurs!

Foto’s en tekst: Danny Nomden en Irene Groenink

Lees ook:Ruud Feltkamp en Ferry Doedens fandag 16 juni Duinrell
Lees ook:Extra optredens fandag Ruud Feltkamp en Ferry Doedens
Lees ook:Ruud Feltkamp (Noud in GTST): ‘Ik ben zo’n slechte zanger’
Lees ook:Lijkt Ferry Doedens op Lucas? ‘Hij is wat hysterischer’
Lees ook:Ferry Doedens en Beau Schneider bij Ivo Niehe #gtst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>