Ruud Feltkamp en Ferry Doedens fandag 16 juni Duinrell

ruudfeltkamp_ferrydoedens_fandagRuud Feltkamp en Ferry Doedens ontmoeten hun fans tijdens de de Fandag. Attractiepark Duinrell staat op 16 juni in het teken van deze heren. Tijdens het Ruud & Ferry Fanprogramma, dat om 13:00 uur start in het Zomertheater van het attractiepark, maak je op een bijzondere manier kennis met je idolen.

De fans kunnen de mannen het hemd van het lijf vragen tijdens het grote Ruud & Ferry interview. Ook worden er exclusieve beelden vertoond uit hun dagelijks leven. De presentatie van de Ruud & Ferry Fandag is in handen van Curt Fortin.

Voorafgaand aan het interview geeft DJ Mike een optreden om de zaal op te warmen voordat Ruud & Ferry zelf de muziek zullen verzorgen tijdens de mini disco. Hier kunnen de fans zwijmelen als Ferry zijn hitsingle ‘Hoger en Verder’ ten gehore brengt en meedansen op de beats van DJ Ruud Feltkamp, samen met MC Orlando do Brito. Aan het einde van de fandag mogen alle fans op de foto met Ruud & Ferry en krijgen zij een exclusieve en gesigneerde poster mee naar huis.

De entreekaarten voor de fandag zijn beschikbaar via www.ruudfeltkamp.nl/fandag, www.ferry-doedens.nl/fandag of www.bitsagency.nl/fandag en kosten in de (online) voorverkoop € 20 per persoon, inclusief toegang tot Duinrell Attractiepark. Voor meer informatie: http://www.duinrell.nl/

Lees ook:Extra optredens fandag Ruud Feltkamp en Ferry Doedens
Lees ook:Meidenblog bij fandag Ruud Feltkamp en Ferry Doedens
Lees ook:Ruud Feltkamp (Noud in GTST): ‘Ik ben zo’n slechte zanger’
Lees ook:Ruud Feltkamp vindt het niet altijd makkelijk om BN’er te zijn
Lees ook:Lijkt Ferry Doedens op Lucas? ‘Hij is wat hysterischer’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>