Klaar voor de herfst met schoenen en accessoires Invito

De herfst is begonnen, het weer wordt onbestendig, dus dat betekent mooie fasionable items scoren om je garderobe fall/winter proof te maken. De nieuwe collectie van Invito bestaat uit warme tinten met af en toe een opvallende kleur. Met de Invito accessoires creëer je jouw persoonlijke herfstlook. Combineer je casual outfit met een grote shopper in een opvallende kleur. Draag een mooie sjaal, chique hoedje of catchy riem en maak je outfit helemaal af!

De collectie van Invito blijft jong, hip, eigenzinnig en sluit prefect aan bij de nieuwe trends. Dit najaar vind je schoenen in alle soorten en maten. Voor de boot fans onder ons is deze collectie goed nieuws! De boots zijn er in hoge en korte modellen en het kleurenpalet is donker; bruin, zwart, grijs en blauw. Liever een opvallende kleur? Dan zijn er ook laarsjes, loafers en pumps in mooie knal kleuren. Niet alleen de schoenen, ook de accessoires van Invito zijn musthave items die je outfit een finishing touch geven. De riemen en sjaals zijn dit najaar lekker opvallend door de combinatie van verschillende prints en kleurrijke details.

Rij 1: v.l.n.r. €44,99, €12,99, €39,99, €16,99
Rij 2: v.l.n.r. €119,99, €17,99, €89,99
Rij 3: v.l.n.r. €149,99, €12,99, €14,99, €119,99, €139,99, €69,99

Lees ook:Klaar voor de lente met low budget accessoires
Lees ook:Party proof voor de feestdagen met deze schoenen
Lees ook:De leukste HEMA accessoires voor jou en je vriendinnen
Lees ook:Klaar voor een zomer op Ibiza met Aztec-trend
Lees ook:Klaar voor de feestdagen met New Yorker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>