Ben jij klaar voor het nieuwe festival-seizoen? Get the look!

A006_C004_112822Dit seizoen is het eenvoudig om de juiste festivallook te vinden bij H&M. Vanaf het voorjaar biedt H&M Divided collecties voor elk muziek-event, of het nu in de warmte is tijdens een woestijnfestival zoals Coachella, tijdens het onvoorspelbare weer op festivals als Glastonbury of de feesten op Ibiza die de hele zomer duren.

Met het voortschrijden van het seizoen betekent dit voor dames kaftans en cut-offs, uniformjasjes, jeans en Wellington boots, gevolgd door bikini’s en bohemian tops. Voor heren zijn er denim shirts en shorts, bikerjacks en jeans, en tot slot etnische en digitale prints op T-shirts en shorts. Ook komen er glow-in-the dark-items, die de nacht tot leven brengen, en een uitgebreide accessoirescollectie. Tenten, poncho’s en DIY-kits maken de collectie compleet en zijn onmisbaar voor iedere festivalganger.

Ervaar deze zomer het ultieme festival gevoel met H&M! Bezoek H&M Loves Music op http://hmlovesmusic.com.

Lees ook:Zit jij er klaar voor? Nieuw seizoen van The Voice!
Lees ook:Ben jij klaar voor de zomer; leuke producten gespot
Lees ook:Kerst 2010: ben jij er al klaar voor?
Lees ook:Ben jij het nieuwe gezicht van Benetton?
Lees ook:Mexx is klaar voor het voorjaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>