Nelly: je nieuwe BFF

Op zoek naar het ultieme mode – & beautyparadijs waarin je je echt in de zevende fashionhemel voelt zweven? Say hello to….Nelly! Dit is de place to be voor dat ene to-die-for jurkje, die waanzinnige top, dat fabulous jasje en die onweerstaanbare killer heels!

Het in 2003 opgerichte online-walhalla Nelly.com is inmiddels dé nummer 1 webshop van Scandinavië. Met een gemiddelde van maar liefst 6.000.000 bezoekers per maand en meer dan 800.000 unieke bezoekers per week, is Nelly.com een begrip in zowel mode- als bloggerland.

Alle reden voor Nelly.com om nu ook haar fashionable vleugels uit te spreiden over Oostenrijk, Duitsland en Nederland. Met ruim 750 merken – in de meest uiteenlopende prijsklassen – waaronder high end merken als French Connection, Dagmar, Filippa K, Velour, Jeffrey Campbell, maar ook de eigen Nelly brands, is Nelly.com dé online fashion webshop-stop to be voor iedere zichzelf respecterende fashionista.

Met haar eigen merken Nelly Trend, Nelly shoes, Nelly White Label, Nelly Accessoires, Nelly Sport, Nelly Eve en Nelly Beauty, laat Nelly.com alle trends op gebied van fashion en beauty samen vloeien binnen een betaalbare versie. Ga voor een casual look, of steel de show met een adembenemende avondjurk, Nelly maakt modedromen voor iedereen bereikbaar…

www.Nelly.com

Lees ook:Nelly.com lanceert nieuwe merk Issue 1.3
Lees ook:Leighton Meester gezicht van jarig Nelly.com
Lees ook:Your new digital BFF: ColorPassPort (CPP)
Lees ook:Collectie Savannah Miller eindelijk bij Nelly.com
Lees ook:Nelly.com lanceert collectie met blogger afterDRK

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>