Collectie Savannah Miller eindelijk bij Nelly.com

Eindelijk is het zo ver. Fe langverwachte collectie van Savannah Miller ‘Savannah’ wordt gelanceerd bij Nelly.com.

Savannah Miller, het jongere zusje van Sienna Miller staat bekend vanwege haar passie voor mode. Als jong meisje gebruikte zij potloden als breinaalden en op latere leeftijd creëerde zij de fraaiste partyjurken voor haar zus. Haar passie zette zij op professionele wijze voort tijdens haar studie ‘Fashion Design with Knitwear’ op de Central Saint Martins school. In 2004 slaagde Savannah erin om met een first class honor’s degree haar bachelor te ontvangen en al snel volgde een samenwerking met tal van invloedrijke designers, waaronder Alexander McQueen en Matthew Williamson. Ook de samenwerking met haar zus resulteerde in succes, het eigen label Twenty8Twelve groeide wereldwijd uit tot een ‘name to know’. Toch besloten de zusjes om begin 2012 te stoppen met dit label en ging Savannah een nieuwe uitdaging aan: een eigen label in samenwerking met Nelly.com.

Een collectie geïnspireerd op de moderne wereldreiziger. Personal, wearable en affordable. Een collectie die zich aansluit bij elke stijl en op ieder moment van de dag. Zoals de ‘African printed silk dress’ of de dik geborduurde ‘duffle coat’. Neem een casual item en style het voor een echte evening look. Heb je een fabulous party? Kies dan voor de Savannah eveningwear: chiffon blouses gecombineerd met flowing skirts.

www.Nelly.com

Lees ook:Nelly.com lanceert collectie met blogger afterDRK
Lees ook:Leighton Meester gezicht van jarig Nelly.com
Lees ook:Nelly.com lanceert nieuwe merk Issue 1.3
Lees ook:De Urban Jungle van Nelly.com
Lees ook:Nelly: je nieuwe BFF

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>